Vzmetnice po meri za kar največje udobje

Naše posteljne vzmetnice za otroke in odrasle, ki so rezultat lastnega razvoja in tehnologij, so na voljo v naši prodajni mreži in pod lastnima blagovnima znamkama, na kateri smo ponosni že vrsto let. Zavedamo se, da so vzmetnice po meri bistvene za popolno udobje in ugodje med spanjem, zato želimo postati vodilni proizvajalec kakovostnih posteljnih vzmetnic v Sloveniji in širše. V svoje delo vlagamo veliko mero inovativnosti, znanja, praktičnih in estetskih rešitev ter uporabnosti. Stremimo k temu, da vam vzmetnice naredimo po vaših željah in v vseh dimenzijah, ter da vam kupljene izdelke dostavimo na območju celotne Slovenije.

posteljne vzmetnicevzmetnice po meri

Posteljne vzmetnice - vzmetnice po meri iz različnih materialov

Posteljna vzmetnica ob drugih dejavnikih vpliva na kvaliteto spanca, zato je pomembno, da izberete kvaliteto in tako, ki popolnoma ustreza vašim edinstvenim zahtevam.

Materiali, ki jih uporabljamo za naše vzmetnice po meri, so:

  • Lateks: se pridobiva iz izcedka mlečne tekočine nekaterih dreves kavčukovca. Odprti in medsebojno povezani mehurčki posteljne vzmetnice iz lateksa omogočajo dobro dihanje materiala in pretok zraka. Zaradi odličnih lastnosti vzmetnica ne izgubi oblike. Lateks se ne drobi in ne povzroča prahu, ima pa tudi odlične antistatične in antibakterijske lastnosti. Še boljše sušenje in zračenje zagotovimo z zračnim spodnjim delom (letvice ali lesena podlaga z luknjami).
  • Žepaste posteljne vzmetnice TFK: imajo vzmeti obdane s tekstilnimi vrečkami. Njihova značilnost je izredna prožnost, zaradi česar se odlično prilagajajo obliki telesa. Možna je izvedba v različnih trdota in dimenzijah (jogi vzmetnice 160x200 in 90x200).
  • Šlarafijske vzmeti: so ročno pletene vzmeti. Te robustne posteljne vzmetnice imajo izredno prožnost ter dolgo življenjsko dobo. Vzmetnice po meri se lahko razlikujejo po nadgradnji, ki je dodana jedru, trdoti, obliki in višini vzmetnega jedra.

Posteljne vzmetnice BIOS - vzmetnice klasičnih dimenzij 160x200 in 90x200

BIOS vzmetnice nudimo v dveh klasičnih dimenzijah - možne so vzmetnice dimenzij 160x200 in vzmetnice 90x200, upoštevamo pa tudi želje glede trdote in debeline. Pri BIOS vzmetnicah uporabljamo izključno šlarafijske vzmeti in spete žepkaste vzmeti ter jih nadgradimo z različnimi materiali, kot so lateks ali spominska pena. Na ta način lahko resično izberete tako vzmeteno ležišče, ki resnično zadostuje vsem vašim potrebam.

NUDIMO TUDI VZMETNICE Z ŽEPKASTIMI VZMETMI