Spanje ima za posameznika izjemen pomen - privoščite si udoben jogi


V podjetju Spalni Studio se zavedamo pomena, ki ga ima spanec na telo posameznika. Spanec je izjemnega pomena, saj se naše telo med spancem regenerira in spočije ter tako poskrbi, da je pripravljeno na nov dan, ki nam prinaša polno izzivov. Za kvaliteten spanec je pomembnih več dejavnikov. Eden glavnih dejavnikov je nakup pravilnega in kvalitetnega jogija, ki bo naši hrbtenici nudil pravilno oporo med spancem.


Za kvalitetnejši spanec izberite jogi 90x200 ali jogi drugih dimenzij


Za še kvalitetnejši spanec vam v podjetju Spalni studio ponujamo jogi 90x200, ki vam bo med spanjem nudil dovolj opore, da si bo vaša hrbtenica in okostje spočilo vi pa se boste zbudili še bolj spočiti in naspani.


 jogi 120x60Jogi


Jogi 90x200 je izdelan iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki dihajo


Jogi ležišče 90x200 in druga jogi ležišča so izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so izjemno trpežni, življenjska doba jogi ležišča 90x200 pa je tako dolga. Materiali iz katerih jogi 90x200 sestoji so naravni in dihajo ter tako poskrbijo, da je spanec na jogi ležišču 90x200 še kakovostnejši.

LEŽIŠČA PO MERI


Izbirate lahko tudi med različnimi modeli jogijev drugih dimenzij


V podjetju Spalni studio pa lahko izbirate tudi med različnimi drugimi tipi jogi ležišč. Odločite se lahko za naročilo jogi ležišča za odrasle in otroke. Jogi vam ponujamo tudi v različnih dimenzijah. Izbirate lahko med jogi 120x60, jogi 140x200.


Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi jogijev, ki vam jo ponujamo


Oglejte si našo spletno stran;http://www.spalnistudio.si/kategorije/letvena-dna/ in se prepričajte o široki ponudbi najboljših jogijev, ki vam jih ponujamo pri nas. Cena jogijev je ugodna, ležišča pa so izjemno kvalitetna. Ne spreglejte tudi ležišč jogi v akciji in se odločite za nakup. V primeru vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali do pravilne odločitve pri nakupu jogija.


O kakovosti jogija 90x200 se lahko prepričate tudi v naši poslovalnici


Oglasite pa se lahko tudi v naši poslovalnici, kjer vas bo sprejela ekipa prijaznih strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala in vam pomagala do pravilne izbire jogija za vas. Povprašate jih lahko tudi o naročilu jogijev po meri, z veseljem pa vam bodo zaupali tudi izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili o vzdrževanju jogijev.