Jogi 90x200 za enojno posteljo

Jogi 90x200 cm je klasična velikost za enojno posteljo in je primerna za posteljni okvirji 90x200 cm. Velikosti vzmetnic so večinoma standardne, a se razlikujejo, tako da je pri nakupu jogi ležišča potrebno paziti, da se bo jogi 90x200 skladal z okvirjem. Jogi 90x200 cm je primeren za vse otroške in samske spalnice ter tudi takrat, kadar bi raje namesto dvojne postelje izbrali dve enojni vzmetnici. Vabimo vas, da pobrskate med pregledno ponudbo Spalnega studia in izberete vzmetnico oziroma ležišče, ki vam ustreza. Ob izbiri izdelka imate nato na voljo izbiro materiala in dimenzij. Nudimo skoraj vse velikosti za vse jogije, cena pa se vam izpiše ob izbiri vseh parametrov. V primeru dodatnih vprašanj, se kar obrnite na nas.

jogipostelja po meri

Otroški jogiji različnih dimenzij po ugodni ceni

V Spalnem studiu nudimo kar nekaj otroških jogijev po ugodnih cenah. Na voljo so vam sledeči jogiji za otroško posteljico: Ležišče VITALKO-JUNIOR, Ležišče BIOS VITALKO-PUR in Ležišče BIOS-MEMORY. Prvi otroški jogi je penasto ležišče, ki se mnogoconsko prilagaja telesu in je zato izjemno primerno za odraščajoče otroke, drugo je primerno za odraščajočo mladino in otroke, tretji jogi pa ima dodatek spominske pene in je hkrati čvrst ter udoben. Vsi so mogoči v različnih dimenzijah, izdelujemo pa tudi jogije in postelje po meri.

Jogi 90x200 kot otroški jogi

Jogi 90x200 lahko uporabimo kot otroški jogiji, kar prinaša številne prednosti. Ker so jogi ležišča Spalnega studia izjemne kvalitete, vam jih kar precej časa ne bo potrebno zamenjati. To pomeni, da bo jogi 90x200 praktično rastel z vašim otrokom. Ker spada med vzmetnice z enojno posteljo, je primeren takoj, ko otrok preraste manjši otroški jogi oziroma majhen jogi za otroško posteljico, dovolj velik pa bo praktično do mladostniške dobe. Tako ne boste prihranili le pri nakupu vzmetnice, temveč tudi celotne postelje.