Cene vzmetnic podjetja Spalni studio

Cene vzmetnic so v podjetju Spalni studio ugodne in dostopne, saj želimo, da bi se prav vsi med spanjem dobro odpočili. Cene vzmetnic so dodane na spletni strani ob vsakem izdelku posebej, s čimer smo vam omogočili preglednost in lažjo primerjavo različnih cen vzmetnic. Tako lahko hitro najdete svojega favorita, ne glede na to, ali vas zanimajo najcenejše vzmetnice, otroški jogiji ali izdelki višjega cenovnega razreda. Izredno pomembno je, da ima vzmetnica zaščito proti pršicam, saj tako zmanjšate možnost nastanka alergije na pršice.

DIMENZIJE VZMETNIC

cene vzmetnic

Kaj vključujejo cene vzmetnic?

Cene vzmetnic Bios vključujejo:

  • ročno izdelavo,
  • pomenijo udobje in zračno ležišče s podporo vzmeti (Bios vzmetnice imajo le kvalitetne šlarafijske vzmeti in spete žepkaste vzmeti),
  • cene vzmetnic pomenijo kvaliteto in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo,
  • vključujejo le najkakovostnejše materiale, kot so naravni lateks, HR pena, hladno pihana pena in spominska pena, na ceno vzmetnic pa vpliva tudi izbira polnila (naravna volna ali etermobond). Najboljša je naravna volna, ki odlično regulira toploto in vlago, termobond pa je primeren za alergike in astmatike.

V svojo kakovost smo tako prepričani, da vam lahko brez pomislekov zagotovimo, da so ob nakupu novega jogija najboljša izbira Spalni studio vzmetnice. Cenik je dostopen na spletni strani, kjer najdete tudi ostale informacije o ponudbi, materialih, kvaliteti in izdelkih. Veliko vrednost dajemo tudi svetovanju, tako da smo vam v primeru vprašanj zmeraj na voljo. Obiščite nas!

So najcenejše vzmetnice zmeraj najboljša izbira?

V svojem katalogu ponujamo tudi najcenejše vzmetnice, a se je potrebno pred nakupom vprašati, kdaj je najcenejši rang dobro izbrati. Najcenejše vzmetnice so gotovo primarna izbira, kadar kupujemo ležišče za občasno spanje (na morju, na vikendu, za goste ipd.) in želimo nizko ceno jogi vzmetnice. Kadar pa kupujemo ležišče za vsakonočen počitek, najcenejše vzmetnice niso najboljša izbira, saj je smotrno izbrati dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Le tako se bomo resnično dobro spočili in v naslednji dan vstopili polni energije.

Najcenejše vzmetnice Spalnega studia