Najboljši jogi za prijeten spanec

Kvaliteten spanec veliko doprinese k zdravju in vsakodnevnemu dobremu počutju, zato je dober jogi bistvenega pomena. Odrasli ljudje potrebujemo osem ur spanja na dan, kar pomeni, da v postelji preživimo tretjino svojega časa. S kvalitetnim in trpežnim jogijem poskrbimo, da se bomo med spanjem zares sprostili in se zbudili spočiti, z izbiro primerne trdote pa zagotovimo podporo hrbtenici. Ob tem velja posebno pozornost posvetiti izbiri jogija za mladostnike. Otroci potrebujejo daljši spanec in njihovo telo se še razvija, zato je seveda pomembno, da imajo na voljo ustrezno ležišče. Materiali za otroški jogi morajo biti zdravi in zračni, da se malčki med spanjem ne bodo pregrevali. Na udobnem jogiju bodo otroci mirno in brezskrbno spali in se dobro odpočili.

V podjetju CNB, Britof, d.o.o. pod blagovno znamko Spalni studio ponujamo kakovostne vzmetnice, ležišča, postelje in druge izdelke spalnega sistema za odrasle in otroke. Naši izdelki nosijo certifikat Biotehniške fakultete in so ročno izdelani. Na izbiro so vam jogiji različnih standardnih dimenzij, izdelamo pa jih tudi po meri. Poleg tega smo vam v primeru vprašanj o nakupu najprimernejšega jogija na voljo z nasveti.

Jogi 90x200

Otroške postelje za naše najmlajše, pa tudi večje mladostnike

Del naše ponudbe postelj in posteljnih okvirov je tudi program otroških postelj. Posteljice za dojenčke imajo ponavadi dimenzije, primerne za vzmetnice 60 krat 120 centimetrov, uporabne so lahko do 3. ali 4. leta starosti; v poštev pa pridejo tudi dimenzije 70 krat 140 centimetrov. Za starejše otroke in mladostnike, ki prerastejo majhne otroške postelje, pa izberemo mere 90 krat 200 centimetrov. Postelje iz naše proizvodnje odlikujeta lep videz in močna konstrukcija, izvedba pa je možna v najrazličnejših barvnih kombinacijah.

Več informacij o otroških posteljah

Jogi za otroško posteljico Vitalko-Junior

Otroški postelji za malčke se prilega ležišče Vitalko-Junior. Na voljo je v številnih dimenzijah, tudi najmanjši (60 krat 120 centimetrov). To je penasto ležišče, ki se telesu prilagaja mnogoconsko. Številne cone poskrbijo za prilagajanje na vsakih 10 krat 10 centimetrov, torej po celem ležišču ne glede na lego telesa. Jogi je brez vzmetenja, zato ga moramo namestiti na letvasti pod; s tem zagotovimo zračenje in podporo za hrbet ter dolgo uporabnost ležišča. Na voljo sta dve niansi trdote, zgoraj in spodaj. Jedro sestavlja plast HR pene (antibakterijska profilirana odprto-celična pena). Višina ležišča je 12 centimetrov. Snemljiva prevleka je antistatična, antibakterijska in zaščitena pred glivicami in pršicami. Polnilo prevleke je bodisi termobond, primeren za astmatike in alergike, bodisi naravna volna, in sicer 300 g/m2 ali 500 g/m2.

Jogi za otroško posteljico

Jogi 90x200 z žepkastim vzmetenjem

Ležišče Vitalko-Junior z opisanimi specifikacijami in prednostmi je seveda dobavljiv tudi v dimenzijah 200 krat 90 centimetrov. Za otroke, ki pridobivajo na telesni teži, sta posebej pripravni dve trdoti (zgoraj/spodaj).

Poleg tega je za otroka primeren tudi jogi z žepkastim vzmetenjem. Takšne vzmetnice sestavljajo izredno prožne jeklene vzmeti, ovite okoli svoje osi. Vsaka od vzmeti je vstavljena v tekstilno vrečko (žepki). Pritrjene so druga poleg druge, delujejo pa neodvisno – le tiste, ki so neposredno obremenjene, se odzovejo na pritisk telesa. To pomeni odlično točkovno prilagajanje, pravilno lego hrbtenice med spanjem in sproščene mišice. Zračne komore v žepkih pa poskrbijo za kroženje zraka. Jogi 90x200 z žepkastim vzmetenjem za otroške postelje je udoben, trpežen in ima dolgo življenjsko dobo.

Zaščita za jogi: nadvložki in rjuhe

V našem dodatnem programu najdete tudi izdelke za zaščito jogija. Nadvložki prinesejo dodaten nivo udobja med spanjem, uporabni pa so tudi s higienskega vidika in z njimi lahko učinkovito zaščitimo jogi. Pri tem so posebno pripravni pralni izdelki, kot je denimo nadvložek Bios iz bombaža (polnilo 200 g/m2), ki ima lastnost uravnavanja mikroklime. Tu so še mehke Bios-jogi-rjuhe iz pletenega bombaža, na voljo v pestri barvni paleti in več velikostih ali izdelane po meri.

Več o jogiju za otroško posteljico