Dober jogi za postelje - poskrbite za kakovost vašega spanca


Jogi postelje vrhunske kakovosti, ki bodo poskrbele, da bodo vaše težave s spanjem le še preteklost! Ali ste vedeli, da kakovost postelje bistveno vpliva na kvaliteto spanca in s tem tudi vaše počutje skozi delovni dan? Jogi ležišča morajo biti dobro prilagojena vašim zahtevam, saj v postelji preživite vsaj tretjino svojega življenja.

LEŽIŠČA PO MERI

Najvišji kriteriji za dober jogi za postelje


Naše podjetje se ukvarja s prodajo dobrih jogijev za postelje, ki ustrezajo vsem najvišjim kriterijem. Odločite se lahko med različnimi velikostmi (ležišča 90x200, otroška ležišla, ipd) in kombinacijami. Izdelani so v Sloveniji in vključujejo najnovejše ugotovitve o praktični in estetski vrednosti jogi ležišč. Na Biotehniški fakulteti v Ljubljani smo prejeli certifikat za kakovost naših izdelkov, pa Boniteto odličnosti, zaupajo pa nam tudi številna podjetja po vsej Sloveniji. Ker v svoje delo vlagamo največjo mero predanosti, se lahko naše jogi postelje ponašajo z dolgo življenjsko dobo. Ponujamo otroške postelje in postelje po meri, zaščito za jogije, prav tako pa so naši izdelki blagodejni v primeru bolečin v križu.

Jogi posteljeDober jogi in zaščite

Bogata izbira v Spalnem studiu - več kot le jogi postelje!


Poleg dobrih jogijev vam v Spalnem studiu nudimo vso drugo opremo za prijeten spanec. Nudimo namreč tudi ležišča, postelje, letvena dna, vzglavnike, nadvložke in rjuhe. Poleg tega je na voljo tudi:
- Plačilo na obroke
- Dostava po vsej Sloveniji
- Fiksna poštnina

http://www.spalnistudio.si/


Ponosni smo na to, da so naša jogi ležišča 100% naravna in na naše bogate reference ter zadovoljne stranke. Prepričani smo, da le dobri jogiji in s tem udoben spanec pomembno prispevajo k vašemu zdravju in dobremu počutju. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani, za izdelavo ležišč po meri pa nas lahko kontaktirate preko maila ali telefona.

LETVENA DNA