Otroške vzmetnice: žepkaste odlikuje izjemna življenjska doba


Otroške vzmetnice predstavljajo pomemben del ponudbe Spalnega studia. Prilagodimo se vašim zahtevam glede dimenzij in drugih lastnosti. Naše podjetje deluje že skoraj 30 let. V tem obdobju smo pridobili bogate izkušnje, obenem pa skrbimo za stalno nadgrajevanje znanja. Pohvalimo se lahko s certifikatom kakovosti, ki ga podeljujete Biotehniška fakulteta v Ljubljani. Prejeli smo ga namreč za linijo BIOS.

RAZLIČNE DIMENZIJE VZMETNIC


Zakaj je izbira resnično kvalitetne otroške vzmetnice tako pomembna?

Morda se vam zdi, da otroške vzmetnice ali tiste za dojenčke ne igrajo bistvene vloge, zato je praktično vseeno, za katero možnost se odločite. Vendar pa je resnica povsem drugačna. Otroške potrebe so zelo specifične, kar seveda velja tudi za spanec. V obdobju pospešene rasti in razvoja mora biti otroški spanec še posebej kakovosten, sicer se zelo hitro pojavijo težave. Pri nakupu otroške vzmetnice zato nikakor ni smiselno varčevati, ampak morate paziti, da izberete zares najboljšo opcijo. Poskrbljeno mora biti za optimalno podporo hrbtenice oziroma celotnega telesa, pri čemer predstavlja pogostejše obračanje ipd. še posebej velik izziv. Otroške vzmetnice naj poleg tega zagotovijo ustrezno zračenje in hitro odvajanje vlage, kadar so prisotne alergije, na primer na pršice, pa morate biti pri izbiri še posebej previdni.

Kvalitetna lateks vzmetnicaOtroške vzmetnice iz naravnih materialov


Žepkaste vzmetnice - butična ročna izdelava

V podjetju Spalni studio poskrbimo za ročno izdelane žepkaste vzmetnice, otroške ali za odrasle. Gre za ročno spete, večconske vzmeti, ki so znane po tem, da poskrbijo za zares odlično podporo med spanjem, predvsem za vašo hrbtenico. To je vsekakor prava odločitev tam, kjer se uporabljajo dvižna letvena dna.


Lateks vzmetnice iz naravnih materialov

Kako izbrati zares pravo ležišče? Lateks zagotovo ponuja ogromno prednosti, zaradi česar velja za eno izmed najbolj priljubljenih izbir. Vzmetnice iz naravnih materialov poskrbijo za izvrstno zaščito pred potencialno škodljivimi mikroorganizmi, kot so pršice in bakterije, zaradi česar so dobra izbira za (otroška) ležišča. Poleg tega so nadvse prijetna oziroma mehka na dotik. Zaradi izjemne zračnosti kvalitetne lateks vzmetnice ni nevarnosti, da bi prihajalo do zadrževanja vlage. Otroška in za dojenčke ali za mladostnike in odrasle - v mnogih primerih je prav to najboljša rešitev. V ponudbi najdete še dodatno opremo, kot so na primer vzglavniki, posebne prevleke, rjuhe ipd. Za kakršna koli vprašanja ali pomoč smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki.


Kdaj izbrati peno?

Čeprav mnogi prisegajo na to, da so kvalitetne vzmetnice iz naravnih materialov, otroške ali odrasle, najboljša izbira, ima tudi pena veliko prednost. Pri tem je treba poudariti, da je lahko različnih vrst: spominska, hladno pihana ali HR-pena. Izbira pravega tipa je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kako trdo ležišče potrebujete - zase ali otroško. Spominsko peno na primer odlikuje to, da je v stiku s toploto zmehča in povsem prilagodi vašemu telesu. Spanje je zato podobno temu, da bi spali na oblaku - lahkotno in povsem sproščeno, zjutraj pa se zbudite naspani, kot niste bili že dolgo. Seveda pa se zavedamo, da je pri določenih težavah za zagotavljanje optimalnega udobja potrebno trše ležišče. Svetujemo vam, katero kombinacijo lastnosti izbrati. Tako otroške vzmetnice kot tiste za odrasle vam nato priskrbimo v najkrajšem možnem času, po potrebi pa je možna izdelava po meri, če imate nekoliko bolj specifične zahteve. Na naši spletni strani si oglejte naše pretekle reference in prednosti posameznih tehnik izdelave. Poiščite kombinacijo, ki bo zadovoljila vse vaše želje, ali pa nam pišite/nam pokličite. Ne ustrašimo se nobenega izziva. Verjamem, da bo z našo pomočjo vaš spanec že kmalu mnogo kakovostnejši, profesionalno izdelane otroške vzmetnice in tiste za odrasle (na voljo različne dimenzije) pa zagotovijo, da bo vsa družina čas nočnega počitka izkoristila resnično optimalno. Vljudno vabljeni k ogledu naše ponudbe. Veseli bomo vašega povpraševanja.

VEČ O LATEKS VZMETNICAH