Poceni žepkaste vzmetnice slovenske kakovosti

Poceni vzmetnice tudi za vaš dom! Želite kakovosten spanec z najboljšimi vzmetnicami, pa za to ne želite zapraviti celega premoženja? Potem smo v podjetju Spalni studio prava rešitev za vas. Smo podjetje z desetletji izkušenj s prodajo ležišč in številnimi certifikati kakovosti. Naši izdelki so izdelani iz kakovostnih naravnih materialov in pod strogo kontrolo kakovosti. Če ste preizkusili vse možne rešitve in se še vedno zbujate z bolečinami v križu, potem vam lahko pomaga naša serija ležišč za lajšanje težav s hrbtenico.

poceni vzmetnicevzmetnice poceni


Najboljše poceni vzmetnice iz naravnih materialov

Ponujamo široko vrsto vseh vrst vzmetnic, med drugim tudi vzmetnice za otroke. Le te so posebej prilagojene v manjših dimenzijah, možna izdelava po meri in ne povzročajo alergij. Za odrasle pa ponujamo izjemno bogato ponudbo poceni žepkastih vzmetnic TFK.

JOGI VZMETNICE!


Kaj naše žepkaste vzmetnice loči od ostalih?

  • Vrhunska kakovost, izredna zračnost, mehke na dotik
  • Izjemno dobra podpora vaši hrbetnici
  • Žepkasto jedro, ki omogoča dobro prilagoditev glede na težo
  • Posebna ponudba poceni vzmetnic za tiste s težavami v križu in hrbtenici, lajša bolečine in omogoča trden spanec
  • Posebna ponudba žepkastih vzmetnic za tiste s povečano telesno težo ali nagnjenostjo k potenju
  • osebna termoizolacijska ležišča za vse tiste, ki jih veliko zebe ali spijo v neogrevanih in slabo ogrevanih prostorih
  • Vzmetnice proti pršicamPoceni vzmetnice tudi v vašem domu!


Če želite tudi vi preizkusiti žepkaste vzmetnice po ugodnih cenah ali pridobiti odgovore na dodatna vprašanja, obiščite našo spletno stran in nas kontaktirajte. Z veseljem vam svetujemo in s skupnimi močmi poiščemo rešitev za vaše težave s spanjem. O naši bogati ponudbi najboljših jogijev in ortopedskih vzglavnikov si lahko preberete tudi na www.spalnistudio.si. Naj naša ponudba navduši tudi vas!