Jogi vzmetnice in ležišča za popoln spanec


Kar tretjino svojega življenja preživimo v postelji, zato je pomembno, da zanjo izberemo pravi jogi. Kakovostne vzmetnice bodo pripomogle k boljšemu spancu. V podjetju Spalni studio vam nudimo kakovostne jogi vzmetnice in posteljnino iz naravnih materialov za čim večje udobje. Vsi izdelki so plod lastnega razvoja in tehnologij, ki jih prodajamo pod lastno blagovno znamko in po meri kupca.

AKCIJA VZMETNIC TUKAJ!


V našem prodajnem programu boste našli jogi vzmetnice in ležišča iz lateksa; vzmetena ležišča iz žepastih vzmeti TFK, Bonell in šlarafijskih vzmeti; vzmetnice, ki vsebujejo puhin jedra; kroglična ležišča; jogi po sistemu Krka; futone in seveda otroške vzmetnice. Poleg tega so v našem prodajnem programu vzglavniki, posteljni okvirji in letvena dna. Dodatno pa izvajamo tudi tapetniške storitve.

Prijeten in krepak spanec odvisen tudi od dimenzije ležišča

Izberite kakovosten in udoben jogi, ki se bo prilagodil posebnostim vašega telesa. Izbrani jogi mora biti kot ustvarjen za vaše telo in mu tako nuditi zanesljivo podporo. Vzmetnice, izdelane iz zračnih in naravnih materialov, vam bodo pomagale spati dlje, globlje in udobneje.

jogi vzmetnicevzmetnice po meri


Na udobje med spanjem pa vpliva tudi dimenzija vzmetnice, ki je odvisna od tega, kako velika je vaša postelja. V našem podjetju vam Jogi izdelamo glede na vaše želje in potrebe. Za enojna ležišča je priporočljiva širina vzmetnice 90 centimetrov. Dimenzija zakonskih postelj se giblje vse od 140x200 centimetrov do 200x200 centimetrov in je odvisna od velikosti vaše spalnice. Tudi postelja mladostnika ima pogosto jogi dimenzije 140X200 centimetrov.Kakovostna prevleka za jogi odlična rešitev za ohranjanje vzmetnice


Pralna prevleka za jogi je odlična rešitev za zagotavljanje popolne higiene in podaljšanje življenjske dobe vzmetnice. Prevleka za jogi našega podjetja je izdelana po vrhunskih kriterijih, ki ustrezajo najvišjim in najbolj naprednim standardom. Prevleka za ležišča je izdelana iz različnih naravnih materialov, kot so volna in kokosova vlakna, in je tako zelo trpežna. Glede na sestavo, uporabljene materiale in uporabno vrednost lahko izbirate med pestrim izborom prevlek za vzmetnice.


Izboljšajte kakovost spanja in se odločite za naše jogi vzmetnice in ležišča. Za še več podrobnosti pa vabljeni na našo spletno stran.