Najboljši jogi: za zdrav, miren in udoben spanec izberite najboljša jogi ležišča

V podjetju Spalni studio se zavedamo, da je za zdravje pomemben dober spanec. Dober spanec pa lahko dosežemo le z dobrim jogijem. Naši začetki segajo v zgodnja devetdeseta leta, ves čas pa težimo k temu, da svojim strankam ponudimo kvalitetne spalne sisteme - jogije, vzglavnike, nadvložke itd. Nakup kvalitetnega in dobrega oziroma najboljšega jogija je investicija v zdravo in kvalitetno bivanje, saj v postelji preživimo praktično kar tretjino svojega življenja. Miren in udoben spanec je izrednega pomena za vsakdanje življenje, saj smo le spočiti lahko kos vsem izzivom, ki jih prinaša nov dan. Ker nam zdravje in zadovoljstvo naših strank veliko pomeni, vam ponujamo samo najboljše jogije oziroma jogi ležišča.

jogi ležiščenajboljši jogi

Dober jogi - dobro spanje. Ugodna cena jogi ležišč.

Mnogo ljudi ima veliko težav s spanjem, za kar je glavni krivec neustrezen jogi. Z dobrim jogi ležiščem lahko odpravimo veliko težav. Podjetje Spalni studio ima registrirani dve blagovni znamki: SPALNI STUDIO in BIOS - blagovna znamka namenjena tistim strankam, ki zahtevajo najboljše jogije oziroma najvišjo kakovost (ročna izdelava jogijev, najsodobnejši materiali). Cena najboljšega jogija je odvisna od izbranega modela, uporabljenih materialov, jedra, vzmetenja itd. Za vse informacije o ceni in lastnostih naših najboljših jogijev obiščite našo spletno stran. Končno si lahko privoščite dober spanec na dobrem jogiju.

Najboljša jogi ležišča in zaščite za jogi

BIOS jogi ležišča so izdelana ročno in so najboljša izbira za tiste, ki želijo ležišče brez vzmeti. Najboljša jogi ležišča so izdelana iz naravnega lateksa, HR pene, hladne pihane pene in spominske pene. V prevleki lahko izberete dve polnili: naravna volna (odličen regulator toplote) in termobond (primeren za astmatike in alergike). Cena najboljšega jogija je izredno ugodna, zato ne odlašajte in si dober jogi zagotovite že danes. Pri nakupu najboljšega jogija po privlačni ceni pa ne pozabite na zaščito za jogi. S primerno zaščitenim jogijem boste podaljšali življenjsko dobo vašega najboljšega jogija. Poleg jogi rjuh lahko pri nas dobite tudi nadvložke, ki prav tako služijo kot odlična zaščita za jogi.