Ležišče mora posamezniku zagotoviti trden in sproščujoč spanec


Ležišče predstavlja enega izmed pomembnejših kosov pohištva v vsaki spalnici, pa tudi v otroških sobah. Ker je spanec za vsakega posameznika izjemnega pomena je zelo pomembno, da je ležišče kvalitetno, zraven tega pa mora telesu zagotavljati dovolj opore in udobja za trden in prijeten spanec. S tem namenom vam v trgovini Spalni Studio ponujamo pestro izbiro ležišč, med katerimi lahko izbirate. Vsa jogi ležišča so izdelana iz trpežnih materialov, ki dihajo in tako telesu zagotavljajo še več udobja. Izbirate lahko med ležišči brez vzmeti ter med ležišči z žepkastimi in šlarafijskimi vzmetmi.

IZDELAMO TUDI LEŽIŠČE PO MERI!


Bios ležišča brez vzmeti so izjemno prilagodljiva

Bios ležišča brez vzmeti so izdelana iz naravnega lateksa, HR pene, hladno pihane pene in spominske pene. Jogi ležišča so izjemno prilagodljiva ter tako telesu nudijo idealno oporo v točkah, kjer jo potrebuje. Omeniti je potrebno tudi, da so ležišča brez vzmetenja primerna za dvižna letvena dna.


Odločate se lahko tudi med ležišči z žepkastimi ali šlarafijskimi vzmetmi

Tudi ležišča z vzmetmi so popularna in imajo veliko prednosti. Bios ležišča z žepkastimi vzmetmi so več consko vzmetena in se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo. Tudi ležišče z žepkastimi vzmetmi je primerno za namestitev na dvižno letveno dno. Telesu se bo ležišče dobro prilagodilo in vam tako nudilo trden in sproščen spanec. V kombinaciji z materiali, kot so naravni lateks, hladno pihana pena, HR pena, spominska pena lahko izbiramo udobje, ki nam ustreza. Vzmetnica, ki jo boste naročili je lahko polnjena z naravno volno, ki je najboljši regulator vlage in toplote ali z termobondom, ki je primeren za alergike in astmatike.
Vas zanima trdo ležišče? Priporočamo vam, da izberete jogi ležišče s šlarafisjkim vzmetenjem, ki je sestavljeno iz ročno prepletenih vzmeti in je primerno za ljudi, ki jim odgovarja trdo ležišče ter za tiste, ki se borijo s prekomerno telesno težo. Izbirate lahko med različnimi tipi polnila - na voljo vam je naravna volna (300 ali 500g/m2), ki je najboljši regulator vlage in toplote in termobond, ki je primeren za alergike in astmatike.

Kvalitetna ležiščaTrdo jogi ležišče


Otroška ležišča bodo vašim najdražjim zagotovila globok in prijeten spanec

V trgovini Spalni Studio pa vam ne ponujamo zgolj ležišč za odrasle, pač pa lahko pri nas naročite tudi otroška ležišča. Spanec otroka je izjemnega pomena za njegov razvoj, zato je naša dolžnost, da otrokom zagotovimo trden in prijeten spanec med katerim se bo njihovo telo spočilo in si nabralo dovolj energije za prihodnji dan. Kvalitetna otroška ležišča lahko naročite v različnih dimenzijah in tako poskrbite, da bo ležišče primerno tudi za dojenčkovo posteljico.


Nadvložek predstavlja učinkovito zaščito ležišča

Dodatno lahko otroška ležišča - pa tudi ležišča za odrasle - zaščitite z nadvložkom. Nadvložek je lahko snemljiv in ga tako lahko operemo ter preprosto namestimo nazaj na ležišče. Nadvložek pa je koristen tudi, kadar imamo težave s tem, da nas v postelji zebe ali pa nam je vroče. Nadvložek je namreč izdelan iz naravne volne, ki predstavlja najboljši regulator vlage in toplote. Zraven tega pa lahko nadvložek na ležišču uporabimo tudi, kadar nam je vzmetnica pretrda ali premehka in tako z nadvložkom uravnavamo trdoto ležišča.
Vas zanima več? Kontaktirajte nas po telefonu ali pa nam vprašanja zastavite po e-pošti. Odgovorili vam bomo hitro in natančno ter tako poskrbeli, da se boste odločili za ležišče, ki bo vam in vašim najbližjim zagotovilo veliko udobja in trden spanec.