Vzmetnice za otroke

Vzmetnice za otrokeSpanec je za otroka izjemnega pomena, saj se njegovo telo in organizem še vedno razvija in raste. Za rast in razvoj organizma je spanec izjemnega pomena, saj je to čas v dnevu, ko telo počiva in si zagotavlja nove energije za razvoj in rast.
Vzmetnice za otroke naj bodo ravne in ne preveč mehke. Otroškemu telesu morajo zagotoviti oporo. Preveč trda vzmetnica za otroka ni potrebna, saj otrok ni zelo težek in je tako pritisk na vzmetnico manjši. Vzmetnice morajo - sploh pri dojenčkih - popolnoma ustrezati velikosti postelje, saj lahko v primeru, da je vzmetnica premajhna, otrok pade med vzmetnico in rok postelje in se pri tem poškoduje. Potrebno pa je razmisliti tudi o tem, da bomo vzmetnico za otroke morali večkrat čistiti, zato je dobro, da je vzmetnica narejena iz materiala, ki ga ni težko očistiti. Paziti moramo, da vzmetnica ostane suha in čista, priporočeno pa je tudi zračenje najboljše vzmetnice za otroke.


Standardne velikostjo vzmetnic za otroke so:

  • 60x120cm
  • 70x140cm

Za večje otroke ni potrebno kupovati vzmetnic za otoke, pač pa lahko izbiramo med vzmetnicami za odrasle, ki jih najdemo v različnih dimenzijah.

Cene vzmetnic so ugodne

Najboljše vzmetnice za otrokeCene vzmetnic so odvisne od materiala iz katerega je vzmetnica narejena, načina izdelave in od velikosti same vzmetnice. V naši prodajalni vam ponujamo vzmetnice za otroke po ugodnih cenah. Vzmetnice za otroke bodo vašemu malčku zagotovile kakovosten spanec, ki ga za rast in razvoj nujno potrebuje. Njegovo telo bo tako vsak dan pripravljeno na nove izzive, ki mu jih prinaša življenje.
Pri nas vam ponujamo najboljše vzmetnice za otroke. Obiščite našo spletno stran in se seznanite s cenami vzmetnic za otroke ter modeli, med katerimi lahko izbirate. V primeru različnih vprašanj nas lahko pokličete ali pa nas kontaktirajte po e-pošti in pomagali vam bomo.
Seveda bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vam bomo v primeru dvomov in vprašanj svetovali in vam tako pomagali do nakupa najprimernejše vzmetnice za otroka. Ob obisku si lahko ogledate našo ponudbo in se prepričate o cenah vzmetnic.