Jogi ležišča - različni modeli otroških jogijev ter lateks jogijev za odrasle

V našem podjetju se ukvarjamo s proizvodnjo žimnic, vzmetnic in posteljnine. Zavedamo se, da je spanje zelo pomemben del našega življenja, zato je izrednega pomena, da izbiri pravega ležišča že ob rojstvu otroka namenimo kar največ pozornosti. Dobri otroški jogiji omogočajo vašemu otroku zdrav in kakovosten spanec, ki ga potrebuje za nadaljnji razvoj. Naši jogiji so narejeni iz naravnih materialov, kot je na primer lateks, in nudijo vrhunsko udobje spanja. Na voljo je tudi pestra izbira prevlek, ki se ločijo glede na uporabnost. Prevleka za jogi ležišče je lahko prešita ali neprešita ter opremljena z zadrgo s treh ali štirih strani.

otroški jogijogi ležišče

Otroški jogi - izberite model VITALKO JUNIOR za miren spanec vašega otroka

Zelo udobno otroško ležišče VITALKO JUNIOR je polnjeno iz 100% naravno volno. Ima dve niansi trdote (zgoraj/spodaj), zaradi česar je še posebej primerno takrat, ko otrok v obdobju rasti pridobiva na teži. Priporočamo, da skupaj z jogi ležiščem uporabite tudi zračno posteljno podlogo ter elastične prevleke. Elastična prevleka za jogi bo vašemu dojenčku nudila dodatno udobje, ki ga potrebuje.

Lateks - naravni material za jogije, ki je prijazen do okolja in ljudi

Lateks je do okolja in ljudi prijazen naravni material, ki ima edini med vsemi penastimi materiali pri obremenitvi zadostno in trajno elastičnost. Ležišče iz lateksa je zračno, antistatično, antialergijsko in točkovno prilagodljivo. Model BIOS LATEKS-DREAM, je primerno za tiste, ki ne marajo ležišč z vzmetmi in zelo radi udobno ležijo. Jogi iz lateksa je obojestransko obložen z 6 cm plastjo piramid (spominska pena), ki so na eni strani jogija trše, na drugi pa mehkejše. To ustvarja edinstveno udobje, ki je primerno predvsem za tiste, ki želite izbirati med dvema različnima trdotama. Piramidna oblika jogi ležišča podpira telo točkovno in na ta način masira ter pospešuje mikrocirculacijo krvi, kar omogoča mirnejši spanec. Piramidne plasti tudi zelo izboljšajo zračnost lateks jogija. Omenjeno ležišče je potrebno uporabljati skupaj z izbranim letvastim podom, saj nima lastnega vzmetenja. Letve pa poleg tega omogočajo potrebno zračenje ter ustrezno podporo hrbtenici.

Več na:http://www.spalnistudio.si