Dobre vzmetnice po meri - občutite razliko v vašem počutju!


Dobre vzmetnice so ključne za zagotavljanje trdnega spanca in preprečevanje bolečin v križu, hrbtenici in ramenskem obroču. Slab in nemiren spanec namreč negativno vpliva na naše zdravje nasploh, zato marsikatera težava z zdravjem izhaja prav iz nekakovostnega nočnega počitka, čeprav se tega ne zavedamo. Glede na to, da spanje predstavlja okrog tretjine našega življenja, so dobre naravne vzmetnice nujna investicija na poti k odgovornemu ravnanju z našim telesom.

VZGLAVNIKI

Nasveti o dobrih vzmetnicah po meri - naj bo nakup premišljen


Vedno več ljudi se zaveda, da so dobre vzmetnice po meri pameten nakup, a se bojijo, da bodo zaradi široke ponudbe izbrali napačno vzmetnico zase. Pomembna je namreč prava velikost vzmetnic, drugi bistveni faktorji pa so še mehkoba in materiali. Prav zato je Spalni studio prava rešitev za vas! Naša prednost so namreč strokovni nasveti strankam - slednje opremimo z dobršno mero znanja o dobrih vzmetnicah po meri, predvsem pa jim predlagamo najboljšo rešitev za njihovo telesno konstrukcijo.

Dobre vzmetnice po meri

Spalni studio - najboljše naravne vzmetnice po meri


Poleg osebnega pristopa strankam ponujamo še oblico drugih ugodnosti. Naše Bios vzmetnice so ročno izdelane iz vrhunskih naravnih materialov in so na voljo v številnih dimenzijah (npr. Klasične vzmetnice 200x140, 200x100, otroške vzmetnice ali po meri). Narejene so večconsko in imajo izjemno dolgo življensko dobo. Na voljo imamo posebna naravna polnila, ki so primerna za alergike ali pa takšna, ki pomagajo pri bolečinah v hrbtenici.

LATEKS VZMETNICE

Naše podjetje se ponaša s certifikatom Boniteta odličnosti, imamo pa tudi bogate reference po vsej državi (med drugim Hotel Kokra Brdo pri Kranju, Grad Strmol, Dom starejših občanov Metlika). Prepričani smo, da bodo naše dobre vzmetnice s svojim udobjem in kakovostjo prepričale tudi vas!

Vzmetnice po meri