Jogi ležišče naj bo udobno, predvsem pa kakovostno

Jogi ležišča iz naravnih materialovPonudba vzmetnic različnih lastnosti in kakovosti je danes na tržišču kar pestra. Kako torej izbrati pravo jogi ležišče zase? K lažji odločitvi lahko pripomorejo naslednji nasveti. Ko izbiramo jogi ležišče, moramo na prvo mesto postaviti naše zdravje. Še posebej pomembna pa je izbira pravega jogija za otroke, saj vemo, da dober spanec vpliva na otrokov nadaljnji razvoj. Jogi ležišče mora biti udobno in kakovostno, predvsem pa naj se tako po dolžini in širini kot tudi po teži popolnoma prilega vašemu telesu. Hrbtenica vam bo hvaležna.
V našem podjetju se lahko pohvalimo z ročno izdelavo ležišč. Pri izdelavi uporabljamo svetovno preizkušene materiale, kot so vrhunske točkovne vzmeti (žepkaste vzmeti), v prevlekah uporabljamo naravne materiale (naravno volno, bombaž). Poleg vzmetnic pa našo ponudbo dopolnjujejo tudi prešite odeje, vzglavniki, jogi rjuhe in drugi izdelki.

Lateks - ležišča iz naravnih materialov za vrhunsko udobje spanja

Za vrhunsko udobje spanja vam priporočamo Bios ležišča iz naravnih materialov, kot je na primer lateks. Gre za snov, ki je sama po sebi izredno elastična in se zelo dobro prilagaja obliki telesa. Lateks ležišča s svojo celično strukturo in penjenjem zagotavljajo odličen pretok zraka. Lateks ležišča so zračna, antistatična, antialergijska in točkovno prilagodljiva.
Pri ležiščih iz lateksa je zelo pomembna kakovost jogi rjuhe, ki preprečuje segrevanje, saj nase veže vlago. V nasprotnem primeru lateks ležišča odsvetujemo ljudem, ki se prekomerno potijo. Lateks ležišča iz lateksa prav tako niso primerna za stanovanja, kjer je v prostoru veliko vlage.

Jogi ležišče - izbira odvisna tudi od dimenzije postelje

Pred izdelavo ležišča iz naravnih materialov je seveda dobro vedeti dimenzijo ležišča. Spanje je najbolj udobno na vzmetnici širine 90 centimetrov, njena dolžina pa naj bo za vsaj 20 centimetrov daljša od višine spečega. Če so torej dimenzije vaše vzmetnice manjše, vam svetujemo, da jogi ležišče zamenjate. Prav tako pa zamenjavo vzmetnice priporočamo takrat, kadar se telesna teža posameznika bistveno zmanjša ali poveča.
Standardna dimenzija otroškega ležišča iz naravnih materialov od rojstva do 3. ali 4. leta je 60x120 centimetrov. Kasneje se lahko odločite za katerokoli dimenzijo. Če imate dovolj prostora za večjo posteljo in želite še širše ležišče, pa se seveda lahko odločite tudi za dimenzije, kot so 120x200 ali 140x200 centimetrov. Dimenzija 180x200 centimetrov je med standardnimi dimenzijami zakonskih postelj.

Želite imeti najboljše jogi ležišče? Potem so Bios ležišča iz naravnih materialov najboljša izbira za vas. Obiščite nas. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.