Kako izbrati najprimernejši jogi zase in za svoje bližnje?

Vsi se zavedamo, da le kakovostno ležišče poskrbi za trden, globok in prijeten spanec, ki ga naše telo po napornem dnevu tako zelo potrebuje. Vendar se danes veliko ljudi sprašuje, kako izbrati pravi jogi za lastno konstitucijo telesa in želje, ki jih posameznik ima. Dejstvo je, da vsakemu posamezniku ustreza točno določeno ležišče, zato moramo pri iskanju pravega jogija zase preizkusiti več ležišč, med katerimi se bomo kasneje odločali.

DIMENZIJE OTROŠKIH VZMETNIC

Znano je, da v postelji preživimo približno eno tretjino svojega življenja. Prav dober spanec čez noč pa odloča o tem, kako bomo obvladali vsakodnevne obremenitve. Pomembno je torej, da nam jogi, ki ga izberemo zagotavlja trden in globok spanec, zjutraj pa se bomo tako zbujali spočiti in naspani. Pri izbiri jogija je potrebno vedeti, da se trdota ležišča in njeno vzmetenje določi glede na telesno težo osebe in njeno mišično maso. Vsak potrebuje udobno ležišče, ki se enakomerno ugreza po celotni dolžini telesa. Na sredini, kjer smo najtežji, se ležišče posledično bolj ugrezne, vendar mora kljub temu nuditi oporo za križ. Pomembno je tudi, da je jogi izdelan iz materialov, ki dihajo ter tako omogočajo, da se telo zares popolnoma sprosti.

Kvalitertni jogiji

Pri izdelavi jogijev se uporablja veliko različnih materialov, najpogosteje pa so ležišča izdelana iz lateksa, pene ali žepkastih vzmeti. Katerikoli izmed uporabljenih materialov, če je seveda kakovosten, lahko zagotovi kakovosten jogi, ki omogoča dober spanec. Vendar se je potrebno zavedati, da so naravni materiali oz. materiali, ki dihajo, nekoliko boljša izbira, saj omogočajo boljši spanec. Ker človek med spanjem izloča veliko potu, pa velja razmisli tudi o zaščiti jogi vložka, ki jo lahko tudi redno operemo ter tako preprečimo morebiten nastanek alergij. 

Pri izbiri otroškega jogija moramo biti še posebej pozorni

Še posebej moramo biti pozorni, kadar se odločamo za naročilo otroškega jogija. Jogi mora biti izdelan iz materialov, ki so prijazni otroški koži, poleg tega pa mora biti vzmetnica primerno trda ter velika. Še posebej moramo biti na dimenzije otroškega jogija pozorni, kadar kupujemo jogi za otroka, ki se še ne zaveda svojih gibov. V tem primeru mora otroški jogi natančno sovpadati z merami posteljice, saj lahko otrok v nasprotnem primeru pade med jogi in posteljico ter se tako poškoduje.

Široka izbira jogijev za odrasle in za otroke v Spalnem Studiu

V Spalnem studiu vam ponujamo pestro izbiro različnih jogijev, med katerimi lahko vsakdo najde nekaj zase. Ponujamo vam tako jogije za odrasle kot tudi jogije za otroške posteljice. Vsi jogiji, ki jih prodajamo so 100% naravni ter so tako koži prijazni, poleg tega pa zagotavljajo obilico opore, ki jo našo telo med spanjem nujno potrebuje.

Jogi za otroško posteljico

Še posebej priljubljen produkt predstavljajo Bios ležišča, ki so namenjena najzahtevnejšim uporabnikom, ki želijo le najboljše, saj so Bios ležišča sestavljena iz materialov najvišje kakovosti kot so naravni lateks, spominska pena ter hladno valjana odprtocelična pena.

Vas zanima več o lateks jogijih, ki jih ponujamo? Oglejte si našo spletno stran ter se prepričajte o pestri ponudbi najboljših jogijev za dojenčka ter odrasle. Stranke se lahko pri nas odločajo med različnimi tipi jogijev in ležišč, po želji pa se lahko popolnoma prilagodimo tudi v merah ležišča ter tako izdelamo ležišče po meri. Jogije dostavljamo po vsej Sloveniji, poleg tega pa ponujamo tudi možnost plačila na obroke. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam še zastavljajo ter vam tako pomagali do pravilne odločitve pri izbiri ležišča, ki bo kot nalašč za vas ali vaše najdražje.