Pestra izbira jogi rjuh in jogi ležišč v podjetju Spalni studio


V podjetju Spalni studio pa vam ne ponujamo zgolj jogi lateks ležišč. Odločite se lahko tudi za nakup mnoge druge opreme, ki jo potrebujete za kvaliteten spanec. Tako vam v sklopu našega spalnega programa ponujamo tudi možnost naročila kakovostnih jogi rjuh. Jogi rjuhe so izdelane iz naravnih materialov, ki naredijo spanec še bolj udoben in trdnejši, vi pa se boste tako zbujali spočiti in naspani.


Jogi rjuhe so izdelane iz naravnih, koži prijaznih materialov, ki dihajo


Jogi rjuhe, ki vam jih ponujamo pri nas so izdelane iz naravnih materialov, ki dihajo in tako zagotavljajo udoben in kvaliteten spanec, ki je izjemno pomemben, saj se med spanjem naše telo spočije in se pripravi na nove izzive, ki nas čakajo čez dan.


Naročite lahko jogi rjuhe v različnih barvah in dimenzijah


Jogi rjuhe lahko izbere v različnih dimenzijah in barvah in tako poskrbite, da bodo sovpadale z vašim jogijem in seveda barvo posteljnine, ki ste jo izbrali. Jogi rjuha se bo tako odlično podala k vaši spalnici.

VEČ O JOGIJIH ZA OTROKE


Zraven jogi rjuh vam ponujamo tudi drugo spalno opremo


Zraven kakovostnih jogi rjuh vam ponujamo tudi pestro izbiro jogijev. Cene jogijev so ugodne, izbirate pa lahko med različnimi dimenzijami vzmetnic. Dober jogi bo vaši hrbtenici zagotovil zadostno podporo in tako še izboljšal vaš spanec. Odločite se za nakup jogija 160x200 in privoščite sebi in vaši boljši polovici odličen spanec!


Oglejte si akcijske cene jogi rjuh na naši spletni strani


Oglejte si našo spletni stran:http://www.spalnistudio.si/kategorije/letvena-dna/ in se prepričajte o široki ponudbi jogi rjuh in jogijev po ugodni ceni. Ne spreglejte tudi akcijskih cen, ki smo jih ob nakupu jogi rjuhe pripravili za vas.

Lateks jogiJogi rjuhe


Kontaktirajte nas po telefonu in se pozanimajte o ceni jogi rjuhe


Zmeraj smo vam dosegljivi tudi po telefonu in po e-pošti, kjer nas lahko povprašate o jogi rjuhah, ki vam jih ponujamo, mi pa vam bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali do boljšega spanca že kmalu. Seveda nas lahko povprašate tudi o cenah jogi vzmetnic in jogi rjuh in z veseljem vam bomo posredovali cenik.


O kakovosti jogi rjuh pa se lahko prepričate tudi v naši poslovalnici


Od ponedeljka do sobote pa nas lahko obiščete tudi v naši poslovalnici, kjer se lahko o kakovosti jogi rjuh in trpežnosti jogi ležiča prepričate na lastne oči ter se s strokovnjaki pogovorite o tem, katera jogi vzmetnica bo najbolj ustrezala vam in vaši telesni konstituciji ter si tako zagotovite še globlji spanec. Zraven tega lahko v živo preverite kateri odtenek jogi rjuhe se bo najbolje podal vaši spalnici.