Otroške vzmetnice dimenzij 120×60 - na voljo tudi druge dimenzije

Otroške vzmetnice imajo velik pomen za splošno zdravje naših najmlajših. V mladosti namreč potrebujemo več spanja, kasneje pa ga z odraščanjem potrebujemo vse manj. Zaradi rasti in razvoja je pomembno, da izberemo primerno otroško vzmetnico, ki bo otroku omogočala normalen razvoj hrbtenice. Običajno izberemo klasične otroške vzmetnice v dimenzijah 120×60 cm, odločimo pa se lahko tudi za nakup otroške posteljice po naročilu, pri čemer je le-ta popolnoma prilagojena otrokovim potrebam. Pri nakupu ležišča lahko na težave naletimo takrat, kadar je otrok alergičen na hišni prah ali pršico, saj je v tem primeru potrebno izbiri vzmetnice za otroško posteljico posvetiti nekaj več pozornosti. Ena izmed najboljših rešitev v tem primeru je vzmetnica iz lateksa.

otroške vzmetniceotroške vzmetnice 120x60

Otroške vzmetnice 120×60 cm in njihovo vzdrževanje

Otroške vzmetnice dimenzije 120×60 cm so najboljša izbira, s katero otroku zagotovimo zdrav spanec. Pri vzdrževanju vzmetnice je pomembno upoštevati navodila proizvajalca. Če opazimo, da so se na otroški vzmetnici pojavila mehkejša mesta ali izbokline, je vzmetnico potrebno zamenjati. V Spalnem studiu boste našli otroške vzmetnice 120×60 cm, omogočamo pa vam tudi možnost izdelave po meri. Če iščete vzmetnice, primerne za otroke, smo pravi naslov za vas.

Otroške vzmetnice za boljši spanec

Z nakupom primerne otroške vzmetnice bomo poskrbeli za zdrav spanec naših najmlajših, pri tem pa je potrebno omeniti tudi redno telesno aktivnost, ki je poleg spanja ključnega pomena za zdravo rast in razvoj otroka. Vzmetnice za otroške posteljice si lahko ogledate v Spalnem studiu, v katerem vam bomo pred nakupom nudili tudi strokovno pomoč. Ker smo pripravljeni storiti vse, da tudi vašim najmlajšim zagotovimo dober spanec.

Več na:http://www.spalnistudio.si/