Jogi vzmetnica je ključni del sistema vaše postelje

Jogi vzmetnica je verjetno najbolj pomemben del postelje, saj je to tisti del, na katerem spimo. Zato je izredno pomembno, da je jogi vzmetnica takšna, da nam stoodstotno ustreza. Na jogi vzmetnici se moramo počutiti varno in sproščeno - le tako je spanje takšno, kakršno mora biti. Če potrebujete jogi 160x200 je torej dobro, da si izberete takšnega, ki vam bo pisan na kožo. Za dobro spanje je pomembno tudi posteljno dno, saj bo to v neposredni povezavi z vašim jogijem 160x200. Kombinacija jogi vzmetnice in posteljnega dna, mora biti tako popolna za vaše dobro počutje. Priporočamo vam , da si omislite posteljo po meri, ki vam jo z veseljem izdelamo. Tudi idealna velikost postelje je namreč za vsakega posameznika drugačna. Pomemben je tudi kvaliteten vzglavnik, katerega polnilo vam mora ustrezati. Vzglavniki za otroke pa so narejeni nekoliko drugače kot tisti za odrasle.

jogi 16x200jogi vzmetnica

Jogi vzmetnica mora biti v skladu z moderno tehnologijo

Minili so časi, ko so bile vzmetnice narejene iz golih vzmeti, ki so nas nekoliko žulile že na začetku, po letu ali dveh pa smo med spanjem kar dobro čutili vse vzmeti. Če zdaj potrebujete jogi 160x200, vam ga izdelamo tako, da vzmeti obdamo s tekstilnimi vrečkami, ki so samostojno prišite druga ob drugo. Vzmeti vašega jogija 160x200 bodo kar sedemkrat zavite okoli svoje osi, zato bodo izredno prožne in lepo se bodo prilagodile obliki vašega telesa. Naše vzmeti so sodčkaste oblike, kar pomeni, da so na dotik zelo mehke, pri večjem pritisku pa se trdota stopnjuje. Vaš jogi 160x200 bo tako izredno udoben. Če želite vam lahko izdelamo tudi posteljo po meri. Priporočamo vam da uporabljate le prvovrsten vzglavnik, saj bo kombinacija z jogi vzmetnico tako popolna. Vzglavniki za otroke so prav tako izdelani po vrhunski tehnologiji.


Posteljno dno za ergonomski položaj vašega telesa

Koristno je, da si posteljno dno nastavite individualno na različnih delih postelje. Naše letvene mreže vam to omogočajo. V kombinaciji z vzmetnico vam posteljno dno omogoča ergonomski položaj telesa.

Več na:http://www.spalnistudio.si