Vzmetnice - cenik podjetja Spalni studio

Vzmetnice: cenik podjetja Spalni studio vas bo resnično pozitivno presenetil. Pogosto smo navajeni, da pomeni kvaliteta tudi astronomski cenik, vzmetnice in posteljni okvirji, med katerimi lahko izbirate na naši spletni strani, pa so različnih in dostopnih cen. Vzmetnice 160x200 cm tako dobite od 880 evrov naprej, kar je izjemna cena za vzmetnico te kvalitete. Cenik vzmetnic je na spletni strani podjetja Spalni studio zelo pregleden in enostaven za poiskati. Na levi strani ali na vrhu izberite izdelek (vzmetnica - z žepkastim ali šlarifijskim vzmetenjem; ležišče; postelje; vzglavniki; letvena dna; nadvložki in rjuhe), nato pa se vam na desni prikaže asortima izdelkov, ki jih lahko razvrstite po cenah vzmetnic - od najcenejše do najdražje, od dražjih do poceni vzmetnic ali po povprečni oceni uporabnikov. Nato lahko izberete prenos v košarico za nakup, če vas pa zanimajo tehnične podrobnosti ali natančnejši cenik vzmetnice, kliknete na izdelek. Izberete prevleko in dimenzijo in prikaže se vam končna cena oziroma cenik vzmetnice (npr. vzmetnice 160x200 - cena glede na izbiro).

vzmetnice cena

Vzmetnice 160x200 - cena in izbira

Vzmetnice 160x200 - cena oziroma cenik in izbira vzmetnic je velika. Izbirate lahko na primer med vzmetnico BIOS PUR TFK - ŽEPKASTO VZMETENJE (vzmetnice 160x200 - cena 635 EUR), vzmetnico Šlarafija 8000-PUR ŠLARAFIJSKO VZMETENJE (vzmetnice 160x200 - cena 635 EUR), vzmetnico BIOS MEMORY TFK - ŽEPKASTO VZMETENJE (vzmetnice 160x200 - cena 949 EUR) in drugimi. Če potrebujete pomoč pri iskanju cenika vzmetnic, nas kontaktirajte.

AKCIJA VZMETNIC!

Je čas za novo vzmetnico?

Test, ali potrebujete novo vzmetnico, je preprost. Če se prebudite in zjutraj čutite bolečino ali pritisk v spodnjem delu hrbtenice, ki se ga znebite, ko se nekoliko pretegnete in sprehodite, je to znak, da je prišel čas nove vzmetnice. Cene za slabo ne želi nihče plačati, saj lahko vodi v kronične težave s hrbtenico. Na naši spletni strani boste gotovo našli kaj zase, če želite dodatne informacije, cenik vzmetnic ali tehnično in svetovalno pomoč, smo vam na voljo.

vzmetnica cena