Otroške vzmetnice 120×60 in druge dimenzije


Otroške vzmetnice je še posebej težko izbrati, saj gre na koncu koncev za naše malčke, ki si zaslužijo le najboljše. Otroške vzmetnice 120×60 so najpogostejša izbira, saj gre nekako za standardno velikost otroške vzmetnice. Pomembno je, da izberemo ravno ležišče, ki je dovolj čvrsto, da lahko otrok med spanjem spreminja svoj položaj in si tako zagotovi udobje med spanjem. Pazimo, da ni otroška vzmetnica preveč mehka, saj se bo tak malček ugreznil vanjo, težko pa se bo tudi obračal. Otroške vzmetnice dimenzij 120×60 cm in druge si lahko ogledate v Spalnem studiu, kjer vam nudimo veliko ponudbo vzmetnic za otroške postelje. Kvaliteta spanja je še posebej pomembna v obdobju otroštva, saj se takrat naše telo razvija in potrebuje bistveno več počitka.

Otroške vzmetnice po naročilu
Otroške vzmetnice 120×60 za spanec na naravnih materialih


Otroške vzmetnice 120×60 zahtevajo premislek pred nakupom. Vzemimo si čas, preverimo materiale, iz katerih so izdelane otroške vzmetnice in nenazadnje preverimo tudi njihovo kvaliteto. Ne glede na to, ali izberemo 120×60 cm ali druge dimenzije, naj bodo vzmetnice za dojenčke izdelane iz naravnih materialov, ki dihajo in tako regulirajo toploto. Pomembno je namreč, da so zračne in da onemogočajo razvoj pršic, saj so prav otroci tisti, ki najpogosteje zbolijo za astmo ali alergijo.

Otroške vzmetnice 120×60 Spalni studio
Otroške vzmetnice, ki so enostavne za čiščenje


Če želimo zagotavljati higieno otroške vzmetnice, je pomembno, da imajo le-te tudi zunanjo prevleko, ki jo je mogoče sneti in kadarkoli tudi oprati. Otroške vzmetnice po naročilu (tudi 120×60) lahko prav tako opremimo tudi s snemljivo zaščito. Oglejte si ponudbo ležišč dimenzij 120×60 v našem Spalnem studiu. Prepričani smo, da z izbiro otroške vzmetnice ne boste zadovoljni le vi, temveč tudi vaši malčki, ki se bodo prebujali spočiti in naspani.

Več o ležiščih:http://www.spalnistudio.si/kategorije/lezisca/

POSTELJNI OKVIRJI

PONUDBA VZGLAVNIKOV