Vzmetnica 180x200 je najbolj razkošna vzmetnica za miren počitek

Vzmetnica 180x200 dimenzije je zgolj ena izmed veliko modelov naše izjemno pestre kakovostne ponudbe. Smo družinsko podjetje, ki je zraslo iz skromnih začetkov v devetdesetih letih. Smo specializirani za vaše dobro počutje in vam z našimi izdelki zagotavljamo miren spanec. Imamo vzmetnice najvišje kakovosti, med katerimi po svoji prostranosti gotovo izstopa vzmetnica 180x200 cm dimenzije. Imamo tudi enojne vzmetnice 120x200, ki jih izbirajo številni. Sami prisegamo na oseben pristop, zato vam bomo ne glede na želje in zmožnosti vedno svetovali tako, da boste učinkovito rešili vaše okoliščine. Mnoge vas pestijo bolečine v križu in sklepih, kar lahko učinkovito odpravite s pravilno izbiro ležišča. Pri vzmetnici 180x200 ali vzmetnici 120x200 ne morete zgrešiti, saj sta anatomsko oblikovani in polnjeni. Vsi naši izdelki so razviti na podlagi več desetletij izkušenj in dela s strankami, ki nam vedno poudarijo, kako cenijo ta osebni pristop. Prejeli smo številne nagrade in priznanja, saj smo s svojim pionirskim delom v Sloveniji orali ledino, zdaj pa smo ob boku najbolj priznanim svetovnim proizvajalcev v našem sektorju. Med izdelki iz naše ponudbe so poleg vzmetnic tudi vgradne omare, postelje, letvena dna, vzglavniki, nadvložki in rjuhe. Imamo številne dobre prakse, ki jih s pridom širimo in tako lajšamo težave in boljšamo zdravje številnim domačim in tujim kupcem.

Katero vzmetnico izbrati?

Pri izbiri trdote vzmetnice velja načelo, da preveč ni dobro

Že naše mame so govorile, da se najboljše spi na vzmetnicah s trdoto lesene deske. Če damo šalo na stran, tudi danes opažamo, da mnogi raje izbirajo trdoto vzmetnice, ki je lahko včasih tudi previsoka zanje. Še enkrat poudarjamo, da je treba pri izbiri modela ležišča vedno upoštevati svoje posebne okoliščine, težo in zdravstveno stanje. Poleg tega je treba za miren spanec tudi pravilno ravnati izven postelje, in sicer skušati preživeti več časa na prostem, ostati umirjeni ter se izogibati pretiranemu uživanju kofeina pozno v dnevu. Čeprav ima kofein ima številne prednosti in ga številni radi uživamo, pa ni dobro, da pijete preveč kave, čaja ali poživil pred spanjem. Vemo sicer, da lahko pomaga k izboljšanju koncentracije, a raven kofeina lahko ostane povišan v krvi kar 6-8 ur. Zato se mu je pred spanjem resnično bolje izogniti, razen če nimate nočnega dela ali ne pričakujete poznih obiskov.

Ugodna cena vzmetnicTrdota 180x200 vzmetnice

Strokovno vam svetujemo pri izbiri med vzmetnico ali peno

Naši sodelavci so strokovno usposobljeni za svetovanje glede najboljšega ležišča za vas ter vam pomagajo pri odločanju med vzmetnico ali ceno. Smo namreč prepričani, da zgolj osebni pristop prodaje prinese zadovoljstvo za kupca in posledično tudi za nas. Zato vam strokovno svetujemo glede trdote in kakovosti ležišča ter pogojev, v katerih dosegate optimalen spanec. Pri tem velja omeniti, da lahko dremež čez dan poslabša kakovost spanca, saj zmede vašo notranjo uro. Če sledite rednim ritmom spanja in približno istim uram počitka in vstajanja, lahko pomembno izboljšate svoj počitek.  Velja se tudi izogibati pretiranemu pitju alkohola, saj vemo, da povzroča ali poveča simptome nespečnosti, prebave in motenega spanca. Uživanje alkohola tudi slabo vpliva na tvorbo melatonina in izločanje rastnega hormona. Če pijete, torej slabše počivate.

Vse opise in cene vzmetnic najdete na naši spletni strani

Na spletni strani najdete širok nabor izdelkov iz naše ponudbe. Dodali smo izčrpne opise njihovih lastnosti, fotografije in vse kontakte. Veseli bomo, če se nam boste oglasili in nam zaupali kaj vas pesti. Naj vam ne bo nerodno, poznamo že vse težave in imamo za vsako pripravljeno rešitev. Kontaktirajte nas preko spleta, telefona ali osebno in našli bomo ležišče za vas. Vsi naši izdelki se lahko prilagodijo vašim željam in pripravili vam bomo posebno personalizirano ponudbo. Čakamo vas!