Otroška vzmetnica | Dimenzije vzmetnic: 120x200, 120x60, 140x200

Ponudba vzmetnic je na trgu velika, zato se je včasih težko odločiti, katera vzmetnica je prava za nas. Odločitev pri izbiri vam bodo olajšali naslednji napotki.

vzmetniceDa bodo dimenzije vaše vzmetnice čim bolj natančne, priporočamo, da pred nakupom nove vzmetnice izmerite posteljni okvir. Prav tako je dobro izmeriti prostor, kjer stoji postelja, saj mora biti okoli nje dovolj prostora za neoviran dostop. Povprečna vzmetnica za dva (dimenzije 120x200) dopušča obema le dobrih 60 centimetrov prostora. Pomislite, otroška vzmetnica za dojenčke in malčke je ravno takšne širine. Optimalno bi bilo, da ima vsak vsaj 90 centimetrov prostora. Če vam prostor v spalnici dopušča, naj bo vaše ležišče široko vsaj 180 centimetrov. Ker se v spanju navadno večkrat obrnemo, poskrbite, da bo vaš jogi dovolj širok.Poleg širine je tudi pomembno, da je vzmetnica dovolj dolga. Vzmetnica mora biti vsaj 20 centimetrov daljša od vaše telesne višine. Poleg zadostne mere udobja je namreč treba upoštevati tudi prostor za vzglavnik. Bodite pozorni na standarde, ki jamčijo kvaliteto, higieno in zaščito. Upoštevajte ceno vzmetnice, a ta naj ne bo edino merilo pri izbiri vaše posteljne vzmetnice! Že za manj denarja si lahko privoščite tudi ležišča vrhunske kakovosti - tudi pri nas.


Otroška vzmetnica Spalni studio - kakovost in ugodna cena


otroške vzmetniceOtroška vzmetnica je narejena iz naravnih materialov, kot je na primer lateks. Takšno ležišče zato nudi vrhunsko udobje spanja. Vsi vemo, kako pomemben je za dojenčka zdrav in krepak spanec, saj vpliva na njegov nadaljnji razvoj. Običajno so dimenzije otroških vzmetnic 120x60 centimetrov. Takšna dimenzija je primerna za prva štiri leta otrokovega življenja. Ko se otrok preseli v svojo posteljo, mu zadošča vzmetnica dimenzij 90x200 centimetrov. Kasneje pa se lahko odločite za nakup širše vzmetnice. Če prostor v sobi dopušča, lahko izberete dimenzije vzmetnic, kot sta 120x200 ali 140x200 centimetrov.

NUDIMO TUDI VZMETNICE PO MERI!


Vljudno vabljeni na našo spletno stran www.spalnistudio.si, kjer vas pričakujejo kakovostni in cenovno ugodni programi vzmetnic.