Zakaj si ne bi privoščili najboljše vzmetnice?

Glede na dejstvo, da ljudje 1/3 svojega življenja prespimo, je še kako pomembno, da so naša ležišča izedlana iz najkakovostnejših materialov. Nakup najboljše vzmetnice je naložba, ki je ne boste obžalovali. V iskanju najboljše vzmetnice si je vredno vzeti čas in ugotoviti, katera vzmetnica najbolj nagovori čute in potrebe posameznika. V široki ponudbi vzmetnic iz naravnih materialov lahko izbiramo med različnimi dimenzijami in trdoto.


Katero vzmetnico izbrati?

Strokovnjaki pomagajo pri odločitvi tistim, ki niso prepričani, katero vzmetnico bi izbrali. Z dobrim nasvetom lahko najdemo najboljšo vzmetnico zase, ki nam bo nudila zdrav počitek. Če se torej sprašujemo, katero vzmetnico izbrati, je v odgovor dana ponudba ležišč različnih struktur in materialov, ki omogoča pravi nakup vzmetnice.

Ker so ležišča ugoden kraj za zadrževanje bakterij, plesni in pršic, so inovativna ležišča iz primernih materialov učinkovit boj proti nezaželenim gostom v naši postelji. Vzmetnice proti pršicam so narejene iz spominske pene, ki deluje antibakterijsko in preprečuje zadrževanje plesni, pršic in drugih bakterij v ležišču. Prav tako so vzmetnice proti pršicam primerne za astmatike, otroke in tiste, ki so nagnjeni k alergijam. Zahvaljujoč naprednemu razvoju materialov in strukturi ležišč, vzmetnice proti pršicam niso več nemogoč privilegij.

Vzmetnice Cuba z žepkastim vzmetenjemVzmetnice Bios za tiste, ki imajo težave s sklepi


Žepkaste vzmeti in spominska pena na vzmetnici

Obstaja veliko vrst vzmetnic z kovinskimi vzmetmi. Najboljše so vzmetnice, ki imajo žepkaste vzmeti. To so majhne vzmeti, ki so vložene v blago in nudijo veliko točkovno prožnost vzmetnice. Vzmetnice z žepkastimi vzmetmi so primerne za večje obremenitve. So zelo zračne in imajo dolgo življenjsko dobo. Vzmetnice imajo pri dimenziji 90x200 800 vzmeti, pri dimenziji 180x200 pa imajo 1600 žepkastih vzmeti, za še boljše udobje pa je dodana tudi 2,5 cm debela spominska pena. Trdo jedro zagotavlja dobro oporo našemu telesu, spominska pena pa poskrbi za bolj udobno spanje. Žepkaste vzmeti delujejo vsaka zase in zato naše telo odlično podpirajo. Žepkasta ležišča so visoko ergonomična ležišča, ki vam bodo zagotovila popolno podporo in udoben spanec.


Najboljši ležišče za vašega malčka

Otrok za svoj razvoj potrebuje globok in dovolj dolg spanec, za kar potrebuje najboljši jogi. Le-ta mu bo omogočil prijeten spanec in mu napolnil energije za nov dan v šolskih klopeh, na športnih igriščih in doma. Prepričani smo, da v podjetju Spalni studio za naše najmlajše nudimo najboljše jogije in nad-vložke za jogije, ki lahko spanec olajšajo tudi vašemu otroku.


Vzmetnice po meri