Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu jogi rjuhe

Poleg kakovostnega ležišča in vzglavnika na nemoten spanec vpliva tudi podlaga, na kateri si privoščimo počitek. Kakovostne jogi rjuhe bodo dobremu ležišču dale še tisto piko na i, ki jo potrebujemo za dober spanec. Nakup ustrezne jogi rjuhe pa je danes ob pravi poplavi rjuh vse prej kot lahek. Naj kaj moramo biti pozorni pri nakupu?
Prvi korak pri nakupu ustrezne jogi rjuhe je poznavanje dimenzije jogija. Če boste kupili premajhno rjuho, bo popolnoma neuporabna, prevelika pa se ne bo lepo napela, temveč se bo mečkala in gubala, zaradi česar bo neudobna za spanje. Zato je dimenzija jogi ležišča ključna. Pri tem pa smete upoštevati le njegove širine in dolžine temveč tudi debelino. Nekateri jogiji so lahko zelo debeli in za njih potrebuješ poglobljene jogi rjuhe. V primeru, da uporabljate spalno podlago, morate pozornost nameniti tudi njeni debelini. Spalne podlage so namreč lahko tanjše ali debelejše.

Jogi rjuhe najboljši

Na voljo različni materiali za jogi rjuhe

Naslednji korak pri nakupu jogi rjuhe je izbira materiala. Večina rjuh je narejenih iz bombaža. To je popolnoma smiselno, saj je bombaž vzdržljiv naravni material, ki dobro ohranja toploto in hkrati tudi diha. Kar pomeni, da vam na taki rjuhi nikoli ne bo vroče ali hladno. Poleg bombažnih pa so na tržišču tudi jogi rjuhe iz umetnih/sintetičnih materialov. Te so običajno cenejše, a so tudi manj udobne. Marsikomu je namreč na sintetičnih rjuhah preveč vroče.
Na voljo je tudi vedno več rjuh iz bambusovih vlaken. Tako kot bombaž je tudi bambus naravni material, ki ima naravne antimikrobne lastnosti, s čimer je dobra higiena takih jogi rjuh zagotovljena. Prav tako je temperaturno prilagodljiv in hkrati zagotavlja toploto in primerno prezračenost.
Za lažje napenjanje preko jogija je zelo uporabno tudi, da ima rjuha napeljano elastiko po celotnem obodu.

Najboljše so bombažne jogi rjuhe

Da bi bila jogi rjuha kakovostna, ni dovolj le, da je narejena iz 100-odstotnega bombaža. Pomembno je tudi za kakšne vrste bombaž in kakšne vrste tkanja gre. Česani bombaž je bolj vzdržljiv od nečesanega. Pomembno je tudi število niti - najbolj optimalno število je med 400 in 500 nitmi. Bombaž z večjim številom niti je običajno dražji, ni pa nujno udobnejši, saj je zaradi gostejšega tkanja lahko bolj tog. Namesto števila niti lahko preverite tudi težo rjuhe. Nad 120 grami je že dobro, nad 180 grami pa je odlično, kar se tiče kakovosti.
Pomemben je tudi način tkanja. Najbolj pogosti so saten, jersey in frotir. Saten je na otip bolj gladek in se na videz sveti. Nekateri ga obožujejo, drugim pa se zdi preveč drseč. Jersey je mehkejši na otip in manj glamurozen na pogled. Je pa udoben in vzdržljiv. Frotir pa je namenjen zmrzljivcem ali krajem s hladnim podnebjem, saj v svojih gostih zankah ujame več zraka in s tem bolj ohranja toploto.
Vrhunske Bios jogi rjuhe iz pletenega bombaža so naravno raztegljive, izredno prijetne, mehke na otip ter dovolj visoke tudi za višja ležišča, saj so robovi višji. Izbirate lahko med veliko barvami in dimenzijami. Če imate posebne dimenzije nam sporočite kakšno jogi rjuho bi želeli in lahko vam jo izdelamo po meri.

Najcenejše vzmetnice in jogi rjuhe

Prevleka za jogi odlična rešitev za ohranjanje vzmetnice

Poleg rjuh so vam v Spalnem studiu na voljo tudi prešite odeje, vzglavniki in drugi izdelki, kot je na primer zaščita za jogi ali prevleka za jogi. Pralna prevleka za jogi je odlična rešitev za zagotavljanje popolne higiene in podaljšanje življenjske dobe vzmetnice. Prevleka za jogi našega podjetja je izdelana po vrhunskih kriterijih, ki ustrezajo najvišjim in najbolj naprednim standardom. Prevleka za jogi ležišča je izdelana iz različnih naravnih materialov in je tako zelo trpežna. Glede na sestavo, uporabljene materiale in uporabno vrednost lahko izbirate med pestrim izborom prevlek za vzmetnice.

Izboljšajte kakovost spanja in se odločite za naše jogi rjuhe in ležišča. Pri tem pa ne pozabite, da tudi naše najcenejše jogi vzmetnice odlikuje vrhunska kakovost.

Vabljeni.

VEČ O PREVLEKAH ZA JOGI

VEČ O JOGI RJUHAH