Cene vzmetnic prav tako vplivajo na izbiro ustrezne vzmetnice za posteljo

Zagotavljanje kakovostnega spanca je najbolj odvisno od izbire ustrezne vzmetnice za posteljo. Če se zbudite utrujeni in neprespani, imate manj energije in opravite manj kot sicer. Izbira je seveda odvisna tudi od cene vzmetnic. Obenem se moramo zavedati, da visoke cene še ne zagotavljajo udobnega, zdravju prijaznega in kakovostnega ležišča. Vedno pa moramo paziti, da so cene vzmetnic ustrezne njihovim lastnostim.

CENE JOGI VZMETNIC >>>

cene vzmetnic

Izbira prave vzmetnice za posteljo - razmerje med kakovostjo in ceno

Pri izbiri vzmetnice za posteljo moramo seveda misliti tudi na svoje zdravje. Kakršnokoli varčevanje na račun kakovosti je nesmiselno, saj bi to kasneje občutili na svojem hrbtu. Prav tako je pomembno, da nam vzmetnica zagotavlja ustrezno udobje. Popolnoma se mora prilagajati našemu telesu tako po dolžini in širini kot tudi po teži. Če se telesna teža med uporabo bistveno spremeni (poveča ali zmanjša), je treba vzmetnico zamenjati. Minimalna širina za normalno spanje je 90 centimetrov, dolžina vzmetnice za posteljo pa mora biti vsaj 20 centimetrov daljša od višine spečega.

vzmetnice za posteljo

PREVERITE JOGI VZMETNICE V AKCIJI

Vzmetnica za otroško posteljo iz naravnih materialov

V Spalnem studiu se zavedamo, kako pomemben je spanec za nadaljnji razvoj otroka, zato izdelujemo vzmetnice za otroško posteljo iz kakovostnih in naravnih materialov, ki bodo vašemu otroku zagotovili kakovosten in krepčilen spanec. Vzmetnica za otroško posteljo, ki je izdelana iz trših materialov, je primernejša za novorojenčke. Trda podlaga namreč preprečuje, da bi se otrok z noskom pogreznil v površino ležišča. Pozneje pa lahko otrok spi na malce bolj mehkem ležišču. Vzmetnica za otroško posteljo, ki je izdelana iz spominske pene, pa se odlično prilagaja otrokovemu telesu in mu tako nudi optimalno oporo.

Naj vas pri izbiri otroške vzmetnice vodita predvsem kakovost in udobje in ne nizke cene vzmetnic. Vaš otrok si zasluži le najboljše. Privoščite mu vzmetnico slovenske kakovosti.