Vzmetnica: cena vzmetnice iz pene in drugih vrst zelo ugodna!

Vzmetnica, izdelana iz kakovostnih materialov in z upoštevanjem tega, kako pomembne so vzmetnice za hrbtenico, je investicija, ki je ne boste obžalovali. Seveda pa mora biti vzmetnica prilagojena vašim specifičnim potrebam in morebitnim težavam s hrbtenico. Tako ni enoznačnega odgovora na vprašanje, iz katerega materiala naj bo vzmetnica izdelana ali kakšen tip vzmeti je najprimernejši. Med najkakovostnejše sicer sodijo vzmetnice iz pene, ki zagotavlja zračno ležišče in dobro oporo za hrbtenico, cena vzmetnice iz pene pa je lahko zelo ugodna.

NUDIMO TUDI VZMETNICE Z ŠLARAFIJSKIMI VZMETMI

Kakovostne vzmetnice iz pene in drugih materialov

V ponudbi podjetja Spalni studio najdete ročno izdelane vzmetnice iz pene. To so lahko vzmetnice iz spominske pene, hladno pihane ali HR pene. Poleg vzmetnice iz pene pa vam je na voljo tudi vzmetnica iz naravnega lateksa. To so idealne vzmetnice za hrbtenico, saj zagotavljajo zelo dobro podporo. Izbirate lahko med dvema vrstama vzmetenja, in sicer med šlarafijskimi in spetimi žepkastimi vzmetmi. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri in vam svetujemo, ali bi bila za vas primerna vzmetnica iz pene oziroma katera vrsta vzmetnice iz pene je najboljša izbira za vašo hrbtenico. Predstavimo vam prednosti vzmetnice iz pene različnih vrst in naravnega lateksa ter vam tako olajšamo odločitev. Prijetno pa vas bo presenetila tudi cena vzmetnice.

VzmetnicaVzmetnica iz pene

Vrhunska vzmetnica, cena pa izjemno dostopna

Naše vzmetnice iz pene in naravnega lateksa pa niso samo izjemno kakovostne, ampak vas pri nas čaka tudi zelo poceni vzmetnica. Cena vas bo navdušila. Nudimo vam poceni vzmetnice 90x200 in drugih dimenzij. Ne glede na to, ali kupujete zase ali za otroka, pri nas vas čaka idealna vzmetnica. Akcija pa prinaša še dodatno znižane vzmetnice. Cena je še posebej ugodna, če upoštevate, da gre za ročno izdelavo iz najkakovostnejših materialov. Rezultat so najboljše vzmetnice za hrbtenico, cena pa je dostopnejša kot kadar koli doslej. Tako kakovostne in poceni vzmetnice 90x200 oziroma poljubne velikosti ne boste našli nikjer drugje!

UGODNA PONUDBA VZMETNIC IZ PENE!