Vzmetnice iz naravnih materialov in možnost izdelave vzmetnice po meri

Vzmetnice in naravnih materialov imajo številne prednosti v primerjavi z drugimi materiali, zaradi česar spadajo med najbolj priljubljene vrste vzmetnic. Na voljo so kot vzmetnice standardnih dimenzij (na primer jogi 90 x 200 ali jogi 160 x 200), nekateri ponudniki pa vam nudijo tudi izdelavo vzmetnice po meri.

AKCIJA VZMETNIC

Vzmetnice iz naravnih materialov zagotavljajo miren in zdrav spanec

Kaj je torej tisto, kar dela vzmetnice iz naravnih materialov tako privlačne za tiste, ki se odločajo za nakup nove vzmetnice? Ena od pomembnejših prednosti, ki jih lahko ponudijo vzmetnice iz naravnih materialov, je zračnost ležišča z žepkastimi vzmetmi. Pogosto je namreč vzrok za težave s spanjem prav previsoka temperatura. Če vam torej miren, nemoten spanec preprečuje potenje in podobne nevšečnosti, so lahko vzmetnice iz naravnih materialov prava rešitev za vas. Pomembno je, da je stik z vzmetnico za vas prijeten, zato je priporočljivo, da vzmetnico pred nakupom, če je to mogoče, tudi preizkusite. Seveda pa lahko izkoristite tudi možnost vračila, če ugotovite, da vam izbrana vzmetnica zaradi določenih razlogov ne ustreza.

Vzmetnice iz naravnih materialov in lateksaLateks vzmetnice

Lateks vzmetnice različnih dimenzij in trdote

V družinskem podjetju CNB, Britof, d.o.o., katerega začetki segajo v devetdeseta leta prejšnjega stoletja, vam pod blagovnima znamkama Spalni studio in BIOS ponujamo visokokakovostne izdelke za prijeten spanec. Med njimi boste našli tudi lateks vzmetnice, ki so izdelane ročno, kar še dodatno prispeva k njihovi kakovosti. Lateks vzmetnice zagotavljajo optimalno podporo vaši hrbtenici, kar pomeni, da bodo jutra, ko ste se zbujali z bolečinami in utrujeni, že kmalu le še neprijeten spomin. Na voljo so lateks vzmetnice različnih dimenzij, od manjših vzmetnic (jogi 90 x 200, 100 x 200, 110 x 200 itn.) do največjih, primernih za zakonske postelje, na primer jogi 160 x 200. Naše lateks vzmetnice, ki so izdelane iz naravnega lateksa, so obenem tudi vzmetnice proti pršicam, bakterijam, prahu in drugim motečim dejavnikom, ki so pogosti krivci za alergijske reakcije.

Vzmetnice po meri: ležišče, pisano na kožo vašim sanjam

Vzmetnice iz naravnih materialov vam po želji izdelamo tudi po meri; vzmetnica bo tako povsem prilagojena vašim spalnim navadam, ki so pri vsakem posamezniku nekoliko različne. Zagotavljamo vam popolno upoštevanje vaših želja in s tem optimalno kakovost spanja. Vzmetnice po naročilu lahko izdelamo s kombiniranjem različnih materialov, nudimo pa vam tudi vso dodatno opremo (letvena dna, vzglavnike, prevleke, nadvložke idr.). Če se zanimate za izdelavo vzmetnice po meri, nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.