Postelje – njihova izbira je za videz prostora zelo pomembna

Postelje včasih predstavljajo precej težko odločitev, ko se odločimo za opremo spalnice. Vsekakor pa se zavedamo, kako pomembno je spanje za naše telo in prav zato je izjemno pomembno najti tudi pravo posteljo, ki nam bo omogočala, da bo spanec kvaliteten, trden in sproščujoč, mi pa se bomo vsako jutri zbudili spočiti in naspani. Ne glede na to, ali izbiramo postelje za v spalnico, otroške postelje ali postelje za v sobo za goste... Spalni studio predstavlja pravi odgovor, kadar nam iskanje ležišča, otroške postelje ali posteljnega okvirja predstavlja težavo.

Ker so postelje izjemno pomemben del prostora – nekateri bi rekli celo, da predstavljajo osrednji del spalnice, je nujno, da izberemo posteljo, ki se bo odlično podala k drugemu pohištvu, ki ga najdemo v sobi. Posteljni okvirji tukaj igrajo veliko vlogo, saj bodo prostoru dodali tisto piko na i, ki jo prostor potrebuje, da zasije v vsej svoji lepoti.

V Spalnem studiu je na voljo pestra ponudba otroških postelj in posteljnih okvirjev za postelje za odrasle. Kombinacij je skoraj neskončno, vaša spalnica pa bo zasijala v novi podobi, ki vas bo očarala.