3 v enem: estetske, kvalitetne in funkcionalne postelje

Postelja je pomemben kotiček, na katerem preživimo kar velik del svojega življenja. Naporen in hiter tempo življenja, ki ga sedaj živi večino ljudi, od nas zahteva veliko energije in zbranosti. Da bi lahko kvalitetno preživljali prosti čas in ustrezno opravljali vse vsakodnevne aktivnosti ter obveznosti, je pomembno, da se ponoči dobro spočijemo in naberemo nove energije, naše telo pa, da se ustrezno regenerira. Dober in nemoten spanec v kombinaciji z zdravo prehrano, osebno nego in zadostno količino športne aktivnosti je zadetek v polno za uspešno in kvalitetno življenje. Postelja z letvenim dnom, kakovostnim ležiščem, vzmetnico po meri in ustreznim vzglavnikom bo vaš spanec popeljala na povsem nov nivo. Bios spalni studio ponuja širok nabor kvalitetnih, estetskih in funkcionalnih postelj, ki bodo zagotovile vse vaše potrebe.


Visokokvalitetne postelje za vsak okus

Postelja je najpomembnejši del spalnice, zato je pomembno, da se pred nakupom vprašate, kaj od bodoče postelje sploh pričakujete. Zelo pomembno je, da je postelja udobna, estetsko dovršena in se prilega podobi vaše spalnice. Le z nakupom kvalitetnih postelj iz skrbno izbranih materialov, se boste izognili hitrim menjavam postelj. Bios spalni studio ponuja postelje najrazličnejših velikosti, barv, materialov in oblik. Sobo vaših malčkov lahko opremite s posteljnim pogradom. Takšen pograd je primeren tako za sobe enega otroka, kot tudi za otroške sobe, ki si jih deli več otrok, saj lahko predstavlja dve postelji, ali posteljo v kombinaciji s kavčem, na katerem se lahko otroci družijo. Svojo spalnico lahko opremite s kakovostno zakonsko posteljo. Za tiste, ki obožujejo občutek povezanosti z naravo so primerne nizke postelje z dodatnim lesenim obrobjem, ki daje postelji prestižen in unikaten videz. V zadnjem času so zelo popularne tudi dvignjene postelje s predalom s  katerimi boste prihranili prostor za shranjevanje odej, vzglavnikov in posteljnih pregrinjal. Postelje z oblazinjenim vzglavjem bodo še dodatno pripomogle k večjemu udobju in hkrati pričarale moderen videz vaše spalnice.

Postelje narejene v Sloveniji


Postelje z letvenim dnom za popolno udobje

Letveno dno je izvrsten dodatek k postelji, ki bo udobje še dodatno povečalo. Letveno dno namreč omogoča enostavno zračenje ležišča ter mu podaljša življenjsko dobo, saj prožne letvice preprečujejo njegovo deformacijo. Prožnost letvic prav tako pripomore k lažjemu prilagajanju vašega telesa ležišču in s tem omogoča naravnejši položaj tudi med spanjem. Izbira dvižnega letvenega dna bo povsem spremenila funkcionalnost klasične postelje. Dvižno letveno dno omogoča privzdvig spodnjega in zgornjega dela postelja. Če želite udobno ležati med branjem ali gledanjem televizije, lahko enostavno privzdvignete vzglavni del in se namestite v polsedeč položaj. Za ljudi, ki imajo težave z nogami pa bo izvrstna rešitev dvig spodnjega dela letvenega dna. Dvižna letvena dna so še posebej uporabna za starejše ljudi. Z namestitvijo električnega letvastega poda, boste le z enim klikom na gumb upravljali z dviganjem in spuščanjem posameznega dela letvenega dna. Ker so na voljo letvice iz različnih materialov, z različnimi stopnjami prožnosti, v različnem številu in z različnimi razporeditvami, se bo prav gotovo našlo ustrezno letveno dno tudi za vas.

Prilagodljiva letvena dna narejena v Sloveniji

 

Kvalitetna ležišča in vzmetnice tudi po meri

Pomemben del prav vseh postelj so kvalitetna ležišča oziroma vzmetnice. Udobna ležišča s spominsko peno so namenjena vsem tistim, ki želijo posteljno ležišče brez vzmeti. Ker je možnost izdelave ležišča po meri, lahko v podjetju Bios udobje prilagodijp vašim telesnim značilnostim. Ležišča se maksimalno prilagajajo in so zaradi svoje strukture posebej odlična v kombinaciji z dvižnim letvenim dno. Termobondno polnilo za prevleke je odlična rešitev za vse astmatike in alergike, medtem ko si boste z izbiro prevleke iz naravne volne zagotovili odlično regulacijo toplote in vlage. Namesto ležišč pa lahko za boljšo podporo z vzmetmi izberete šlarafijsko ali žepkasto ročno izdelano vzmet. Vzmeti se najdejo v vseh standardnih dimenzijah, zato so primerne za postelje različnih oblik, poleg tega pa vam lahko v podjetju Bios spalni studijo izdelajo tudi vzmetnico po meri. Izbira kvalitetne vzmetnice iz umetnega lateksa, HR pene, spominske pene, ali hladno pihane pene bo vaša postelja res popolna. Vsi tisti, ki imate težave s koleni, kolki, hrbtenico ali rameni, lahko izberete vzmetnice prilagojene vašim težavam in tako zmanjšate neznosne bolečine.


Postelje s primernimi vzglavniki so rešitev za boljši spanec

Vzglavnik je še zadnji element s katerim boste dopolnili svojo sanjsko posteljo. Ker zna biti izbira ustreznega vzglavnika velik zalogaj si morate pred nakupom zastaviti nekaj ključnih vprašanj. Razmisliti morate o tem kakšen je vaš način spanja, kakšno trdota vzglavnika se vam najbolj prilega in kakšna dimenzija vzglavnika je najbolj primerna za vas. Za tiste, ki radi spite na boku so najbolj primerni egronomično oblikovani vzglavniki z dvema višinama, ki zapolnijo del med vratom in stikom ramena z ležišči. Tistim, ki ponoči kar naprej menjte poze in premikate vzglavnik, najbolj priporočamo klasični vzglavniki polnjeni s kosmiči pene ali z lateks kosmiči, saj omogočajo odlično podporo prav v vsakem spalnem položaju. Nizke postelje s pridihom narave lahko dopolnite z vzglavniki, ki spominjajo na takšna vzglavja, koto so si jih ljudje včasih izdelovali iz naravnih materialov. Naravno polnilo vas bo napolnilo s kopico sveže energije in omogočilo miren ter naraven spanec.

Kvalitetni vzglavniki različnih struktur in oblik