Toplotne črpalke zrak voda za svoje delovanje uporabljajo obnovljiv vir

Toplotne črpalke zrak voda sodijo med najbolj iskane črpalke, saj je njihova cena ugodna in v odličnem razmerju s kakovostjo, s katero se ponašajo. Delovanje toplotne črpalke zrak voda je enostavno, za delovanje uporabljajo obnovljiv vir energije, in sicer zrak, ki je popolnoma brezplačen. Poleg zraka pa potrebujejo tudi električno energijo, vendar v zelo majhnem deležu. Toplotne črpalke zrak voda Orca v svoji kvaliteti in brezhibnem delovanju visoko presegajo stroge evropske standarde, zato so to najboljše toplotne črpalke zrak voda. To lahko dokažejo s številnimi certifikati najpomembnejših neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji. So izredno priljubljena izbira za novogradnje, primerne pa so tudi za radiatorsko ogrevanje. Predstavljajo enega najboljših in najbolj ugodnih načinov ogrevanja stanovanja ali hiše, odlična izbira pa so tudi, ker lahko z njimi pripravimo tudi sanitarno vodo. Naše toplotne črpalke zrak voda z Mitsubishi zunanjimi enotami, ki se lahko pohvalijo z brezhibnim delovanjem in dolgo življenjsko dobo.

delovanje toplotne črpalke zrak voda z enoto Mitsubishi


Celovita storitev na enem mestu

V podjetju Orca Energija d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Pri svojem delu smo usmerjeni k strokovnosti, inovativnosti in predvsem k strankam. Svoje poslanstvo vidimo v tem, da pomagamo ljudem izboljšati kvaliteto bivanja in znižati stroške ogrevanja. Najboljše toplotne črpalke zrak voda, ki jih proizvajamo in izdelujemo iz najboljših materialov, so opremljene s kakovostnimi zunanjimi enotami Mitsubishi. Ne le v Sloveniji, našo kvaliteto je prepoznalo tudi veliko kupcev iz ostalih delov Evrope. Ponujamo vam celovito storitev na enem mestu, kar pomeni, da bomo z vami od samega načrtovanja, svetovanja, montaže in rednega servisiranja.


Delovanje toplotne črpalke zrak voda je enostavno

V zadnjem času je opaziti izrazit porast zanimanja za tovrstne toplotne črpalke, saj predstavljajo v primerjavi z ostalimi viri ogrevanja najbolj ugodno rešitev in najnižje stroške. To je mogoče zato, ker je zrak, glavni vir energije, ki ga za svoje delovanje potrebuje kakovostna toplotna črpalka zrak voda, popolnoma brezplačen. Po našem mnenju in mnenju stroke ter po izkušnjah številnih zadovoljnih uporabnikov toplotne črpalke, ki delujejo s pomočjo zraka, niso le najbolj enostavna, ampak tudi cenovno najboljša izbira. Ker je zrak vse povsod okoli nas, jo lahko brez večjih dodatnih stroškov namestimo v praktično katerikoli objekt. Za svoje delovanje, kot smo že omenili, potrebuje zrak in električno energijo, odlično pa se znajde tudi v zelo hudem mrazu. Naše toplotne črpalke zmorejo, namreč, varčno ogrevanje tudi do -28 ï‚°C zunanje temperature in tudi do -15 ï‚°C brez izgube grelne moči. To predstavlja najbolj učinkovito rešitev na trgu ta hip.

KAJ DOLOČA CENO TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK VODA?


Zakaj je toplotna črpalka zrak voda tako učinkovita?

Verjetno se tudi vi sprašujete, zakaj je ogrevanje s toplotno črpalko tako priljubljeno in učinkovito. Odgovor je preprost. Princip delovanje toplotnih črpalk zrak voda je takšen, da črpalke Orca dosegajo visoka grelna števila, da so primerljive tudi z veliko bolj dragimi sistemi, ki kot glavni vir energije uporabljajo zemljo ali podtalnico. Priklopite jo lahko na katerikoli sistem ogrevanja v hiši, regulirate pa jo lahko tudi s pomočjo vašega pametnega telefona ali tablice.

najboljše toplotne črpalke zrak voda


Ponudba toplotnih črpalk

V naši ponudbi so toplotne črpalke, ki so na voljo v visokotemperaturni izvedbi (primerne za ogrevanje bivalnih prostorov z radiatorskih ogrevanjem in ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju, odlične za obnovo starejših in slabše izoliranih objektov), nizkotemperaturni izvedbi (idealna rešitev za ogrevanje stanovanja s talnim gretjem, nizkotemperaturnimi radiatorji, stenskim ali stropnim ogrevanjem ter ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju, primerne za novogradnje in dobro izolirane objekte) ter toplotne črpalke za velike objekte. Cena investicije v toplotno črpalko zrak voda se vam bo povrnila v doglednem času, prihranki pri stroških ogrevanja pa bodo veliki. Za vgradnjo toplotne črpalke lahko pridobite tudi subvencijo Eko sklada Slovenije.

Najboljše toplotne črpalke zrak voda, cena toplotne črpalke zrak voda, toplotne črpalke zrak voda Mitsubishi