Cenik toplotnih črpalk zemlja-voda - odličen vir energije

Cenik toplotnih črpalk je mnogokrat tisti, katerega se močno oklepamo pri nakupu. Ker pa nas bolj kot učinkovitost toplotnih črpalk zanima njihov cenik, vse prevečkrat pri nakupu sklenemo napačno odločitev in jo kasneje obžalujemo. Zemlja-voda je zelo efektivna, saj gre za odličen vir brezplačne energije. Zemlja namreč vsebuje ogromno sončne energije, ki jo lahko brezskrbno in povsem neškodljivo izkoristimo za ogrevanje vode oziroma hiše. Naprava izkorišča toploto pod zemljo in čeprav za svoj zagon potrebuje nekaj električne energije, porabi zelo majhno količino električne energije v primerjavi s količino toplote, ki jo lahko proizvede. Deluje na zelo podoben način kot bojler, le da pri tem ne uporablja toliko električne energije. Zelo priljubljene so naprave Mitsubishi Ecodan, ki so idealna rešitev tako v primeru novogradenj, kot tudi v primeru potrebe ali želje po menjavi obstoječega ogrevalnega sistema. Cenik tovrstnih toplotnih črpalk je v primerjavi z drugimi zelo ugoden, znane pa so tudi po visoki učinkovitosti delovanja. Deležni smo nizkih mesečnih stroškov električne energije, dolge življenjske dobe toplotne črpalke in ugodnega cenika, a je kljub temu dobro izbrati ponudnika, ki nam zagotavlja še servis v primeru okvare.

cenik za servis toplotne črpalke zemlja-voda


Nove enote navdušujejo uporabnike po vsem svetu

Mitsubishi Ecodan toplotne črpalke zemlja voda ne navdušujejo le s prijaznim cenikom, temveč z neverjetno tihimi zunanjimi enotami, ki jih spremljata visoka zanesljivost delovanja in kompaktna oblika. Hiter razvoj tehnologije nam danes omogoča prihranek pri ogrevanju in ohlajevanju prostora, v katerem živimo. Uporabljamo hitre, zanesljive, tehnološko dovršene toplotne črpalke, ki so prijazne tako do okolja, kot tudi do uporabnika. Eden izmed razlogov, zakaj tovrstni sistemi postajajo vse bolj priljubljeni, je povečanje ekološke zavesti potrošnikov. Dejstvo, da cene energentov neprestano naraščajo, še dodatno spodbuja odločitev kupca k bolj zdravi in naravni izbiri. S toplotnimi črpalkami kljub nekoliko višjemu ceniku v primerjavi z drugimi podobnimi napravami hitro prihranimo denar, energijo in zdravo okolje. Do maksimalne toplote z minimalnim vložkom električne energije!

CENIK ZA SERVIS SANITARNIH TOPLOTNIH ČRPALK


Kaj moramo vedeti pred nakupom sistema zemlja-voda?

Sistem zemlja-voda od nas zahteva dovolj prostora za namestitev. Pomisliti moramo na možnost izkopa, ki naj ne bo omejena (potrebujemo približno 1 meter globine). Preden se lotimo nakupa toplotne črpalke, preverimo cenike različnih sistemov in funkcije izbrane naprave, saj imajo številne naprave veliko število funkcij, ki jih pravzaprav sami ne potrebujemo, zaradi tega pa so dražje. Nadzor nad sistemom naj bo uporabniku prijazen, ne pozabimo pa na možnost servisa toplotne črpalke v primeru okvare. Ne pozabimo razmisliti o velikosti doma in vrta, o končnih stroških namestitve, o zahtevnosti samega vzdrževanja in o glasnosti delovanja.

Toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan - cenik


Najboljša izbira v Orca Energiji

V podjetju Orca Energija smo usmerjeni k inovativnosti in k cenjenim strankam, katerim želimo izboljšati kvaliteto življenja. Vse to je mogoče z nakupom preproste naprave, kot je toplotna črpalka (cenik z Ecodan zunanjo enoto), pri čemer se investicija zelo hitro povrne, hkrati pa je mogoče z nakupom prihraniti pri mesečnih stroških električne energije. Zemlja voda so sistemi, ki niso primerni za vse hiše, saj vgradnja zahteva veliko prostora, vendar pa so pri svojem delu zelo učinkoviti in natančni. V našem podjetju vam nudimo proizvode, ki so bili izdelani v Sloveniji iz komponent samo najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev, zato njihova kakovost nikakor ni vprašljiva. Za vsak primer oziroma potrebe je mogoče izbrati najbolj optimalno rešitev, pri čemer so prijazni prodajalci vedno na voljo s strokovnimi nasveti. Obiščite nas v podjetju Orca Energija in se o naši ustrežljivosti prepričajte tudi sami!