Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka Mitsubishi - cenik dokaz, da je cena vse bolj ugodna

Toplotne črpalke zrak voda, npr. Mitsubishi nam pomagajo, da lahko črpamo energijo neposredno iz ozračja in jo uporabimo za ogrevanje prostorov ter pripravo sanitarne vode. Toplotna črpalka Mitsubishi v primerjavi s plinskimi kondenzacijskimi in oljnimi kotli porabijo do 50% manj energije. Prihranek je še večji pri ogrevanju sanitarne vode. Drug ključen faktor, da lahko toplotno črpalko zrak voda Mitsubishi izberemo za primarni ogrevalni sistem, je hitra in enostavna vgradnja z minimalnimi posegi bodisi v obstoječ, bodisi v nov objekt.

toplotna črpalka zrak voda Mitsubishi


Toplotna črpalka sodi med najbolj ekonomične in ekološko osveščene načine ogrevanja stanovanja in pripravo sanitarne vode. Še več: toplotna črpalka (Mitsubishi) nam lahko dom tudi ohladi. Cena je pri nakupu toplotne črpalke z enoto Mitsubishi vsekakor pomemben dejavnik, ni pa edini. Na nakup toplotne črpalke namreč moramo gledati kot na dolgoročno investicijo.


Toplotna črpalka je kljub dejstvu, da je njena cena v primerjavi z drugimi načini ogrevanja višja, naložba v prihodnost. Investicija se vam bo zaradi nižjih stroškov ogrevanja kmalu povrnila. Toplotna črpalka namreč za svoje delovanje potrebuje le 25 % električne energije, preostalih 75 % pa črpa iz okolja - iz zraka, vode in zemlje. Glede na toplotni vir ločimo različne tipe toplotnih črpalk, vse pa imajo podobne lastnosti in bolj ali manj tudi enake prednosti. Bistvena razlika med toplotnimi črpalkami je v njihovi ceni, ki pa bistveno vpliva tudi na to, v kolikšnem času se vam bo investicija povrnila.

Toplotna črpalka Mitsubishi Zubadan po resnično ugodni ceni

Velika prednost sistemov Mitsubishi Zubadan, ene od vodilnih toplotnih črpalk zrak voda na tržišču, je, da so stroški ogrevanja do 70% nižji v primerjavi z gretjem na kurilno olje in do 40% nižji v primerjavi z gretjem na plin ali pelete. Cenik sanitarne toplotne črpalke Mitsubishi Zubadan najdete na spletni strani. Naše toplotne črpalke se ponašajo z nizkimi obratovalnimi stroški, tihim delovanjem ter dolgo življensko dobo.


V podjetju Orca so vam na voljo zunanje enote za toplotno črpalko Mitsubishi Zubadan, ki zagotavljajo tudi v najbolj ekstremnih vremenskih pogojih učinkovito delovanje toplotne črpalke Mitsubishi. Cena pa vas bo zagotovo navdušila tako kot že številne naše stranke. Nikar ne odlašajte in še danes preverite cenik toplotnih črpalk Mitsubishi.

NAJBOLJŠE TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK VODA Z ENOTO MITSUBISHI

Ogrevalne Mitsubishi Electric toplotne črpalke - odlična izbira

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric predstavlja gospodaren in ekološko naravnan ogrevalni sistem za ogrevanje poslovnih in stanovanjskih prostorov ter sanitarne vode. Gre za sistem s toplotno črpalko v deljeni izvedbi (zunanja enota model ECODAN ali ZUBADAN + notranja vodna enota model CYLINDER ali HYDRO BOX). Toplotna črpalka Mitsubishi je energetsko varčna in varna za okolje, saj deluje po principu toplotnih črpalk, ki s pomočjo koriščenja majhnega deleža primarne električne energije zajemajo velik del “toplote iz okoliškega zraka”. Opremljena je s sodobno invertersko tehnologijo, ki z optimalnim prilagajanjem grelne moči omogoča zelo natančno nadziranje ciljne sobne temperature in zagotavlja udobno ogrevanje.


Ključne prednosti ogrevalne toplotne črpalke zrak voda Mitsubishi Electric so energetska varčnost, toplotno udobje, učinkovitost ogrevanja pri izjemno nizkih zunanjih temperaturah ter enostavna instalacija in upravljanje. Vse toplotne črpalke Mitsubishi Electric se uvrščajo v visok razred sezonske energetske učinkovitosti A++. Uporabniku je rokovanje s toplotno črpalko enostavno in prijazno.

toplotna črpalka Mitsubishi Electric - cenik

Če še vedno ne veste ali bi kupili toplotno črpalko ali ne, vas bo zagotovo navdušil podatek, da so Mitsubishi Electric toplotne črpalke uvrščene na seznam Eko sklada za pridobitev nepovratne finančne spodbude. Cena investicije bo tako že v začetku bistveno nižja.

Razmišljajte varčno in ekološko. Odločite za nakup toplotne črpalke zrak voda Mitsubishi in nas obiščite. Vabljeni.