Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke iz naše ponudbe zmanjšajo stroške ogrevanja hiše


toplotna črpalka za ogrevanjeToplotne črpalke za ogrevanje hiš, ki jih imamo na ceniku, so cenovno ugodne. Cena toplotnih črpalk na našem ceniku je odvisna od modela. Si pa lahko ceno iz našega cenika toplotne črpalke za ogrevanje hiše zelo znižate s subvencijo. Cenik za naše toplotne črpalke vam pošljemo po prejetju izpolnjenega obrazca za povpraševanje, ki ga najdete na naši spletni strani. Cenik toplotnih črpalk vsebuje aktualne cene za vse modele, ki jih imamo v našem prodajnem programu. Na ceniku najdete tudi vso dodatno opremo, ki nadgrajujejo toplotne črpalke za ogrevanje hiše. Na ceniku so podatki o toplotnih črpalkah za ogrevanje hiše, ki vam olajšajo izbiro pravega modela za vaš dom. Poceni toplotne črpalke za ogrevanje hiše, ki jih imamo na našem ceniku vam bodo prihranile veliko denarja pri porabi energije za ogrevanje in hlajenje vašega doma.

CENIK TOPLOTNE ČRPALKE


Investicija v toplotno črpalko nudi velike prihranke pri porabi energije za ogrevanje hiš

poceni toplotna črpalkaToplotne črpalke, ki jih imamo na našem ceniku vam stroške ogrevanja zmanjšajo do 75%. Ker so toplotne črpalke za ogrevanje hiše Cool Wex tako učinkovite in zanesljive so prihranki zares veliki. Na začetku je investicija v toplotno črpalko za ogrevanje nekoliko višja, so pa dolgoročno gledano stroški porabljene energije za ogrevanje prostorov toliko nižji, da se vam investicija povrne v zelo kratkem času. Izbira toplotne črpalke za ogrevanje, ki jih imamo na našem ceniku, je tudi zelo ekološka odločitev, saj za ogrevanje hiše uporabljate obnovljive vire energije. Naše toplotne črpalke za ogrevanje hiše za svoje delovanje uporabljajo zrak, ki je brezplačen. Energijo, ki jo potrebujejo za svoje delovanje dobijo iz zraka.


Ceno toplotne črpalke, ki jih najdete na našem ceniku si lahko znižate s subvencijo

Cena toplotne črpalke za ogrevanje prostorov in sanitarne vode je odvisna od več faktorjev. Na našem ceniku imate predstavljene vse modele zunanjih in notranjih enot toplotnih črpalk za ogrevanje hiše vključno z aktualnimi cenami za vse modele. Izbira pravega modela toplotne črpalke za ogrevanje hiše iz našega cenika je zelo pomembna, saj prave kapacitete nudijo optimalno delovanje in posledično največje prihranke pri porabi energije.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZA TOPLOTNE ČRPALKE