Toplotna črpalka za sanitarno vodo poraba elektrikeToplotna črpalka za sanitarno vodo - brezhibno delovanje in majhna poraba elektrike


Toplotne črpalke za segrevanje sanitarne vode Orca Coolwex izredno učinkovito nadomestijo električni bojler oziroma katerikoli drugi način ogrevanja vode, za svoje delovanje pa porabijo izredno malo električne energije. Glavni vir delovanja toplotne črpalke za sanitarno vodo je zrak, kar pomeni, da se poraba elektrike oziroma stroški porabe električne energije občutno znižajo, kar do 75 %. Pomembna prednost toplotne črpalke za sanitarno vodo z nizko porabo elektrike je, da poleg ogrevanja vode lahko hladijo tudi drugi prostor. Toplotne črpalke za sanitarno vodo, ki jih izdelujemo v podjetju Orca Energija d. o. o. so namreč izdelane tako, da jih je mogoče postaviti v katerikoli prostor, hkrati pa je poleg segrevanja sanitarne vode omogočeno tudi hlajenje sosednjega prostora, kamor toplotna črpalka izpiha zrak. Glede na vaše potrebe oziroma potrebe vaše družine vam ponujamo različne izvedbe toplotnih črpalk za sanitarno vodo z nizko porabo elektrike, z različno velikimi bojlerji. Če ste v dvomu, katero toplotno črpalko za sanitarno vodo izbrati, vam bomo z veseljem svetovali. Glede na vaše potrebe lahko izberete optimalno toplotno črpalko. V podjetju Orca Energija d. o. o. bomo poskrbeli tudi za montažo toplotne črpalke po ugodni ceni, prav tako pa bomo z rednim servisiranjem in vzdrževanjem poskrbeli, da bo delovanje vaše toplotne črpalke za sanitarno vodo brezhibno.


Cena montaže toplotne črpalke za sanitarno vodoKatero toplotno črpalko za sanitarno vodo izbrati?


Toplotne črpalke za sanitarno vodo oziroma za ogrevanje sanitarne vode Orca vam omogočajo izredne prihranke, kar do 60 % na leto. Njihova prednost je tudi v tem, da delujejo tudi do -10 C temperature vstopnega zraka. V naši ponudbi boste našli naslednje kakovostne toplotne črpalke za sanitarno vodo z nizko porabo elektrike: Zeus 230/300, Zeus Plus 230/300 in Wave Composite. Na vse toplotne črpalke za sanitarno vodo vam dajemo tudi garancijo.


Poskrbimo za montažo in za brezhibno delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo


Če ste še vedno v dvomih, katero toplotno črpalko za sanitarno vodo izbrati, izberite toplotne črpalke Orca. Poskrbeli bomo za montažo po ugodni ceni, za servisiranje in vzdrževanje vaše toplotne črpalke, saj bo delovanje le tako brezhibno.

VISOKOTEMPERATURNE TČ

TOPLOTNA ČRPALKA DUO 300