Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke za ogrevanjeRazlični modeli toplotnih črpalk za centralno ogrevanje stanovanja


Toplotne črpalke za ogrevanje stanovanja so visokokakovostne toplotne črpalke, s katerimi boste veliko prihranili. V podjetju Orca Energija d. o. o. težimo k temu, da bi našim strankam ponudili najboljše in najbolj kvalitetne toplotne črpalke za ogrevanje stanovanja na trgu. Vsi naši izdelki so vrhunske kakovosti, za kar jamčimo s petletno garancijo. V primerjavi z drugimi viri ogrevanja (kurilno olje, peč na pelete, zemeljski plin ipd.) pomeni toplotna črpalka za ogrevanje stanovanja najnižje stroške segrevanja. Glavni vir energije, ki ga za ogrevanje uporablja toplotna črpalka, je zrak, ta pa je brezplačen. Za svoje delovanje bo porabila zelo malo električne energije. Našo toplotno črpalko za ogrevanje boste brez težav postavili praktično kamorkoli. Ponujamo vam vrhunske in izjemno učinkovite toplotne črpalke za centralno ogrevanje, ki zmorejo varčno ogrevanje tudi do -28 °C zunanje temperature.


Regulirajte svojo toplotno črpalko za ogrevanje kar iz službe, avtomobila ali plaže


Ker vedno sledimo trendom na svetovnem trgu, smo ustvarili sodobne toplotne črpalke za ogrevanje, ki jih boste lahko preprosto regulirali tudi preko vašega pametnega mobilnega telefona ali računalnika. Tako boste prostor lahko prostor in stanovanje vedno ogreli na želeno temperaturo, čeprav vas ni v njem. Izbirate lahko med različnimi modeli toplotnih črpalk za ogrevanje. Ne glede na to, kakšno ogrevanje že imate (centralno, radiatorsko, talno, stropno itd.), namestitev toplotne črpalke za ogrevanje je mogoča v vsakem primeru.

PREBERITE VEČ O TOPLOTNIH ČRPALKAH


Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanjeSodobne toplotne črpalke za učinkovito radiatorsko in talno ogrevanje stanovanja


Ogrevalne toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje so na voljo v več različnih modelih. Visokotemperaturne toplotne črpalke so primerne za ogrevanje stanovanja z radiatorskim ogrevanjem in za ogrevanje sanitarne vode v že obstoječem bojlerju. Prednost visokotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje je tudi v tem, da lahko enostavno samodejno preklopite na drugi vir ogrevanja. Nizkotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje so primerne za stanovanja oziroma prostore s talnim gretjem, nizkotemperaturnimi radiatorji, stenskim ali stropnim gretjem ter za ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Več na naši spletni strani: http://si.orcaenergy.eu!