Pošlji povpraševanje

Kako deluje toplotna črpalka voda zrak Katero toplotno črpalko zrak voda izbrati? Odgovor je preprost: najboljšo


Če se sprašujete, katero toplotno črpalko izbrati, je odgovor na vaše vprašanje preprost: izberite najboljšo toplotno črpalko zrak voda. In takšno boste dobili v podjetju Orca Energija d. o. o. Naj omenimo, da so naše toplotne črpalke zrak voda Orca Coolwex (tako visokotemperaturne kot nizkotemperaturne) prejele številne certifikate, ki jih podeljujejo najbolj pomembne neodvisne strokovne institucije v Evropski Uniji. Vse preizkuse kakovosti je toplotna črpalka voda zrak ne le dosegla, temveč tudi presegla. Naše toplotne črpalke zrak voda se uvrščajo med najboljše črpalke zrak voda za ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode. Ne le pridobljeni certifikati, predvsem zadovoljstvo naših strank je dovolj dober pokazatelj, da so naše toplotne črpalke zrak voda zares najboljše. Ni vam več potrebno razmišljati, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati. Izberite najboljšo. Izberite Orca Coolwex.


Kako deluje toplotna črpalka zrak voda? Delovanje temelji na izkoriščanju zraka.


Preden se odločite za nakup, se lahko pri naših strokovnih delavcih pozanimate o tem, kako deluje toplotna črpalka zrak voda. Delovanje toplotne črpalke zrak voda je izredno enostavno. Delovanje temelji na izkoriščanju toplote zunanjega zraka. Toplotna črpalka za delovanje zato porabi minimalno količino električne energije. Gre za energijsko izredno varčno toplotno črpalko, ki bo vidno znižala stroške električne energije in ogrevanja. Najpogostejša izbira naših strank je toplotna črpalka voda zrak, visoko ali nizkotemperaturna, odvisno od potreb posameznika oziroma gospodinjstva. To je tudi ena izmed cenovno najugodnejših izbir. Pri nas boste dobili kvalitetne toplotne črpalke zrak voda za sanitarno vodo ali ogrevanje prostorov. Namestitev oziroma montaža je preprosta, toplotno črpalko zrak voda lahko namestimo v praktično vsak prostor brez večjih posegov in s tem povezanih stroškov.

Katero toplotno črpalko zrak voda izbrati OrcaKatero izbrati? Izberite najboljšo toplotno črpalko glede na vaše potrebe


Katero toplotno črpalko zrak voda izbrati? Glede na potrebe vašega gospodinjstva vam bomo ustrezno in strokovno svetovali. Toda eno je jasno, izberite najboljšo. Poskrbeli bomo tudi za vgradno oziroma montažo ter servisiranje in vzdrževanje naprave.

TOPLOTNA ČRPALKA ZA SANITARNO VODO

TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO