Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke ugoden cenikToplotne črpalke: cenik ugoden. Kaj pa servis zunanjih enot Mitsubishi Zubadan?


Toplotne črpalke: cenik, ki vas bo prijetno presenetil, si lahko ogledate na sedežu našega podjetja, cene pa so dostopne tudi na spletni strani, kjer boste našli vse podatke o toplotnih črpalkah po ugodnem ceniku in zunanjih enotah Mitsubishi Zubadan. Če se odločite za nakup naše najboljše toplotne črpalke zrak voda, vam poleg ugodnega cenika ponujamo veliko več. Odločite se lahko za izvedbo na ključ, kar pomeni, da vam bomo pred nakupom ugodno svetovali in vas seznanili z možnostmi financiranja (pridobitev sredstev iz Eko sklada). Poskrbeli pa bomo tudi za ustrezno montažo in redni servis toplotne črpalke. Tako montaža kot servis sta na voljo po zelo ugodnem ceniku.


Toplotne črpalke zrak voda in zemlja-voda: razlika v ceniku


Naše toplotne črpalke dosegajo velika grelna števila in se lahko postavijo ob bok veliko dražjim sistemom kot je na primer ogrevanje s toplotno črpalko zemlja-voda. Vse informacije o naših toplotnih črpalkah, ceniku, montaži in servisu ter zunanjih enotah Mitsubishi Zubadan lahko najdete na naši spletni strani, kjer nam lahko preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno.


Zunanja enota Mitsubishi Zubadan in toplotna črpalka Orca Coolwex


Zunanja enota Mitsubishi
se zelo pogosto kombinira z našimi toplotnimi črpalkami zrak voda Orca Coolwex. Mitsubishi zunanje enote naše toplotne črpalke so odlična dopolnitev naših črpalk zrak voda. Cenik in cena zunanje enote toplotne črpalke sta zelo ugodna. To pa še zdaleč ni edini razlog, zakaj je Mitsubishi zunanje enota odlična kombinacija z notranjo enoto toplotne črpalke Orca. Zunanje enote Mitsubishi lahko kombiniramo tako z visokotemperaturnimi kakor tudi z nizkotemperaturnimi toplotnimi črpalkami. Cenik je ugoden v vsakem primeru. Zunanje enote Mitsubishi Zubadan se lahko pohvalijo z izredno tihim delovanjem, zato ste lahko brez skrbi, da bi vas ali vaše sosede motil hrup toplotne črpalke. Kvalitetne zunanje enote Mitsubishi Zubadan bodo poskrbele za optimalno delovanje vaše toplotne črpalke, saj omogoča neoviran dotok in odtok zraka. Tudi za ogrevanje velikih površin je zunanja enota Mitsubishi Zubadan odlična rešitev. Vse informacije o ceniku in ostalem, kar bi vas utegnilo zanimati, vam bomo z veseljem posredovali ob vašem obisku.


Mitsubishi Zubadan toplotna črpalka cenikZunanje enote črpalk Mitsubishi Zubadan: še boljše in po še boljšem ceniku


Zakaj so zunanje enote Mitsubishi Zubadan odlična dopolnitev naših toplotnih črpalk zrak voda? Ker imajo odlične ogrevalne lastnosti, kar jim omogoča napredna tehnologija učinkovitega obtoka plina Flash Injection, ki izboljšuje volumen kroženja plina z uporabo dveh obtočnih sistemov. Izboljšana tehnologija Mitsubishi Zubadan nudi najbolj učinkovito in najbolj zanesljivo ogrevanje objektov v najhladnejših predelih. Zunanja enota Mitsubishi Zubadan ohranja nominalno ogrevalno moč tudi do -15 °C. Nove in izboljšane zunanje enote Mitsubishi imajo še izboljšan toplotni izmenjalnik, zaradi česar je krogotok Flash Injection še močnejši. Zunanje enote toplotne črpalke po ugodnem ceniku imajo vgrajen tudi nov vbrizgalni kompresor, zaradi česar je učinek stiskanja še večji. Kontaktirajte nas in seznanili vas bomo s cenikom in ostalih informacijah o toplotnih črpalkah.


Ugodna cena za nakup, montažo in servis toplotnih črpalk: oglejte si cenik


Ogrevanje s toplotno črpalko je energijsko najugodnejši in okolju ter uporabniku najprijaznejši način ogrevanja. Če se odločite za ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda, vam ne ponujamo le ugodne cene v ceniku. Ponujamo vam odlično toplotno črpalko, katere delovanje je primerljivo s cenovno mnogo dražjimi sistemi, kot je na primer toplotna črpalka zemlja voda. Cenik in cena toplotne črpalke zrak voda, je v primerjavi s toplotno črpalko zelja-voda, veliko bolj ugoden. Toplotna črpalka zemlja-voda za svoje delovanje izkorišča toploto iz zemlje, toplotna črpalka zrak voda pa iz zraka. Ponujamo vam ugodno ceno in cenik najboljših toplotnih črpalk zrak voda za ogrevanje in pripravo sanitarne vode, ustrezno montažo in reden servis. Vse informacije o ceniku, servisu in ostalem pa lahko dobite na sedežu našega podjetja ali na naši spletni strani.

VISOKOTEMPERATURNE TOPLOTNE ČRPALKE

SANITARNA TOPLOTNA ČRPALKA