Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke so primerne za vgradnjo v starejše in novejše hiše


toplotna črpalka za centralno ogrevanjeToplotne črpalke za centralno ogrevanje Orca Coolwex so primerne za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Za centralno ogrevanje stanovanjskih in poslovnih objektov so na izbiro visokotemperaturne toplotne črpalke, nizkotemperaturne toplotne črpalke in toplotne črpalke za velike objekte. Cenovno ugodne visokotemperaturne črpalke za centralno ogrevanje so namenjene starejšim objektom, ki niso dobro izolirani in zato rabijo višje temperature v centralnem radiatorskem sistemu, da se doseže željena temperatura v prostorih. Nizkotemperaturne toplotne črpalke za centralno ogrevanje se vgrajujejo v novejše objekte, ki so dobro izolirani in tudi v starejše hiše z dobro izolacijo. Nizkotemperaturni režim je centralni sistem s talnim, stenskim ali stropnim gretjem, ki je narejen za nižje temperature vode. Toplotne črpalke za centralno ogrevanje večjih objektov so namenjene stavbam, ki imajo večjo radiatorsko površino. Te toplotne črpalke se povežejo v kaskade za večjo učinkovitost.


Ceno toplotnih črpalk si lahko znižate z aktualnimi subvencijami


toplotne črpalke za ogrevanje hišeCena toplotne črpalke je odvisna od izbranega modela, so pa vse naše Cool Wex toplotne črpalke za centralno ogrevanje cenovno ugodne. Še nižjo ceno toplotnih črpalk za centralno ogrevanje pa si zagotovite s koriščenjem Orca ali Eko sklad subvencij. Dolgoročno gledano je nakup toplotne črpalke za centralno ogrevanje zelo dobra investicija, ki se povrne v kratkem času. Naše toplotne črpalke za centralno ogrevanje hiše za svoje delovanje izkoriščajo toploto iz zraka. Toplotne črpalke za centralno ogrevanje imajo bivalentno delovanje kar pomeni, da v primeru prenizke zunanje temperature ali kakšne okvare, same preklopijo na drug vir ogrevanja.


Toplotna črpalka omogoča priklop sončnih kolektorjev za še večje prihranke


Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje je primerna tudi za ogrevanje sanitarne vode. Toplotne črpalke za centralno ogrevanje imajo vgrajen bojler za sanitarno vodo. Za večjih prihranek pri porabljeni energiji, je možen priklop sončnih kolektorjev. Na ta način je izkoristek obnovljivih virov, ki se uporabljajo za ogrevanje hiše in sanitarne vode maksimalen. Vsi bojlerji imajo antilegionelno zaščito.

CENIK TOPLOTNIH ČRPALK