Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka - cena in vrste toplotnih črpalk - podatki in katalogi

Cena toplotnih črpalk se razlikuje glede na njihovo zmogljivost in tudi glede na njihovo izvedbo. V naši režiji proizvajamo zrak voda ogrevalne izvedbe in izvedbe namenjene sanitarnemu ogrevanju. Natančnejše podatke glede posameznih lastnosti naših toplotnih črpalk, si lahko pogledate na naši spletni strani, kjer imamo objavljene podatkovne (tehnične) liste za vse naše izvedbe toplotnih črpalk ORCA po Delegirani uredbi komisije (EU) št. 812/2013, ki vsebujejo naslednje podrobnosti:

  • naša identifikacijska oznaka modela
  • profil rabe
  • razred energijske učinkovitosti
  • energijska učinkovitost pri ogrevanju vode (%)
  • deklarirana grelna moč (kW)
  • letna poraba električne energije kot končne energije (kWh)
  • nastavitev termostata grelnika, kot ga je proizvajalec dal v promet (°C)
  • nivo zvokovne moči Lwa v notranjih prostorih (dB)
  • navedba ali lahko deluje grelnik samo zunaj konic in
  • morebitne posebne varnostni ukrepe, ki so potrebni pri sestavljanju, nameščanju ali vzdrževanju grelnika.
toplotna črpalka cena


Toplotna črpalka zrak voda - cena in vsi katalogi na enem mestu

Pravilen izbor je ključnega pomena za vaše in naše skupno dolgoročno zadovoljstvo, zato želimo, da ste seznanjeni z vsemi našimi temperaturnimi črpalkami zrak voda ogrevanja oz hlajenja ter možnostmi znižanja cene vašega obstoječega ogrevanja. Iz tega razloga smo na naši spletni strani objavili ne enem mestu vse kataloge z vsemi informacijami o naših ogrevalnih visoko-temperaturnih in nizko-temperaturnih zrak voda izvedbah in izvedbah zrak voda za radiatorsko ogrevanje, saj verjamemo da je informiranost ključ do pravega izbora. V primeru, da želite nasvet ali če ste že našli primerno izvedbo ogrevanja oz hlajenja za vaš dom ali drug objekt, vas vabimo da kontaktirate naše strokovnjake in skupaj z vami bomo preverili lastnosti, ceno, možnost subvencioniranja in možnost nakupa po akcijski ceni.

CENA TOPLOTNE ČRPLAKE S 200L BOJLERJEM

Orca toplotna črpalka 8 kw - cena in lastnosti zunanjih enot Mitsubishi

V naši odlični ponudbi Orca ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za radiatorsko ogrevanje, lahko v kombinaciji izberete visoko učinkovito zunanjo enoto Mitsubishi Power Inverter, Zubadan oz Ecodan 8 kW, 11kW ali 14kW. Zunanje enote Mitsubishi veljajo za eno najtišjih in najučinkovitejših dobavljivih zunanjih enot, ki izkoriščajo temperaturo zunanjega zraka in so primerne za vse vrste ogrevanja: radiatorsko, talno, stensko ali stropno ogrevanje. Zunanje enote Mitsubishi spadajo v najvišji energetski razred (A++ razred energijske učinkovitosti) in imajo visoko učinkovit kompresor, ki zagotavlja popolno delovanje tudi v najhladnejših dneh. Mitsubishi zunanja enota je izredno tiha zaradi izboljšanega ventilatorja in tehnologije, ki absorbira vibracije.

toplotna črpalka zrak voda 200l cena

ORCA Toplotna črpalka za sanitarno vodo-termotehnika-cena-kakovost

V naši ponudbi imamo dve vrhunski izvedbi za sanitarno ogrevanje, in sicer: Zeus in Zeus Plus po odlični ceni, ki vključujeta odlično termotehniko in zunanjo enoto Mitsubishi, ki uporablja temperaturo zraka, nazivne moči 8 kW, 11kW ali 14kW. Orca Zeus z 230 ali 300 litrskim bojlerjem ima odlične grelne lastnosti in zasede izredno malo prostora. Ima dva časovna intervala za uporabo cenejše nočne tarife in možnost sočasnega gretja enega in ohlajevanja drugega prostora. Izvedba Orca Zeus plus je nadgradnja modela Zeus, katera pokaže svoje izredno delovanje in moč v najnižjih temperaturah, saj dosega visoko grelno število (COP). To pomeni, da odlično izkorišča prejeto energijo in optimizira svoje delovanje, tudi v najhladnejših dneh in tako zagotavlja nižjo ceno ogrevanja in hlajenja vašega doma.

CENA TOPLOTNE ČRPALKE Z MOČJO 8 KW

Orca toplotna črpalka 200l - cena odvisna tudi od serije in grelne moči

Cena toplotne črpalke zrak voda v serije Coolwex Mono/Single exclusive in Duo/Double exclusive je ugodna in omogočajo tako ogrevanje prostorov, kot tudi radiatorsko ogrevanje. Imajo vgrajen 300l oz 200l bojler za toplotno črpalko, kar pomeni, da ne potrebujete dodatnega prostora. Njihova cena ni odvisna le od velikosti bojlerja (200l oz 300l), temveč tudi od njene izvedbe, termotehnike in grelne moči, saj so proizvedene za različne velikosti ogrevalne površine. Serija Orca Coolwex Duo/Double exclusive ima tudi možnost priklopa na solarni sistem.