Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje po izjemni ceni


V podjetju Orca Energija d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitetno vodo. Naše delovanje usmerjamo k strokovnosti in inovativnosti, predvsem pa si želimo svojim strankam ponuditi boljšo kvaliteto bivanja in znižanje stroškov ogrevanja. V našem podjetju proizvajamo visokokakovostne toplotne črpalke, ki so narejene iz najboljših in najbolj kakovostnih materialov. V naši ponudbi boste poleg ostalih toplotnih črpalk našli tudi visokotemperaturne toplotne zrak voda za ogrevanje. Dostopne so po ugodnih cenah. Gre za pametno investicijo, ki vam bo dolgoročno občutno zmanjšala stroške ogrevanja. Visokotemperaturna toplotna črpalka je primerna za ogrevanje celotnega stanovanja z radiatorskim ogrevanjem ter ogrevanje sanitetne vode v vgrajenem bojlerju. Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda je odlična rešitev za obnovo starejših ali slabo izoliranih objektov. Cenik toplotnih črpalk in vse ostale informacije so vam na voljo na naši spletni strani.


Kvalitetne visokotemperaturne toplotne črpalke po ugodnem ceniku


V naši ponudbi visokotemperaturnih toplotnih črpalk zrak voda za ogrevanje so naslednje toplotne črpalke, vse po ugodni ceni visokotemperaturna ogrevalna toplotna črpalka Duo/Double 200, Duo/Double 300 in Duo/Double 300 Solar ter visokotemperaturna toplotna črpalka Mono/Single. Naše visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje so primerne za praktično vsak prostor. Ogrevalna visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda pomeni najnižje stroške ogrevanja v primerjavi z drugimi viri, saj je zrak glavni vir energije za delovanje in ogrevanje s toplotno črpalko. Zrak pa je brezplačen. Za nakup visokotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje je možno pridobiti tudi subvencijo oziroma nepovratna sredstva iz EKO sklada.

Popolna izvedba projekta na ključ - visokotemperaturne toplotne črpalke za vsak dom


V podjetju Orca Energija d. o. o. svojim strankam nudimo popolno izvedbo na ključ. Vse se prične s strokovnim svetovanjem, poskrbimo pa tudi za montažo visokotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje. Da bo vaša visokotemperaturna toplotna črpalka za ogrevanje še dolgo delovala, pa poskrbimo z rednim servisiranjem in vzdrževanjem.

TOPLOTNA ČRPALKA ZA SANITARNO VODO CENA

AKCIJE TOPLOTNIH ČRPALK

Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak vodaVisokotemperaturna toplotna črpalka cena