Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke zrak voda - Maribor in drugi kraji po Sloveniji

Toplotne črpalke v Mariboru ponujajo različni prodajalci. Vendar so to redko naprave, ki bi bile tudi proizvedene v Mariboru oziroma v Sloveniji. Prav to vam ponujamo v podjetju Orca Energija. Sedež našega podjetja se nahaja v Mariboru, natančneje na naslovu Vodovodna 30c, 2000 Maribor. Tam poteka naša proizvodnja ogrevalnih toplotnih črpalk in tistih črpalk, ki so namenjene ogrevanju sanitarne vode. Oba tipa odlikuje izjemna učinkovitost, ki je prepričala številne kupce. Toplotne črpalke izdelujemo v Mariboruin so navdušile uporabnike po vsej Evropi, še posebej priljubljeni pa so v Avstriji, Italiji, v Nemčiji, Španiji, na Portugalskem in na Poljskem.

toplotne črpalke zrak voda z enoto MItsubishi v Mariboru


Kam po najboljše toplotne črpalke zrak voda (Maribor)

Zagotovo najbolj razširjena izbira so toplotne črpalke zrak voda, na katere stavimo tudi pri Orci iz Maribora. Kot pove že samo poimenovanje, gre za naprave, ki za svoje delovanje izkoriščajo toploto zunanjega oziroma okoliškega zraka, pri nekaterih modelih pa se lahko poleg tega uporablja zrak iz kleti. Hkrati torej ogrevamo stanovanje in hladimo klet, kjer je mogoče povsem varno shranjevati pridelek. Pomembna prednost toplotne črpalke zrak voda je, da je njena cena precej ugodnejša, če jo primerjamo s cenami naprav tipa voda voda ali zemlja voda. Poleg tega pa jo je mogoče namestiti v praktično kateri koli objekt, ne da bi bili pri tem potrebni večji posegi. Montaža je zato zelo hitra in preprosta. V naši ponudbi boste našli tako nizkotemperaturne kot visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda za domove v Ljubljani. Maribor je sicer res sedež našega podjetja/proizvodnje, vendar ste seveda dobrodošli kupci iz vse Slovenije, ki želite znižati stroške ogrevanja - stanovanja in/ali sanitarne vode - in pri tem hkrati narediti še nekaj dobrega za okolje. Gre namreč za eno najbolj ekoloških oblik ogrevanja.


Kje najugodnejša toplotna črpalka: Ljubljana, Murska Sobota itd.

Za vgradnjo naših naprav se lahko odločite, ne glede na to, iz katerega slovenskega kraja prihajate. Ponudili vam bomo najugodnejše razmerje med kakovostjo in ceno. Delovanje naprav je izjemno učinkovito, čeprav so zunanje temperature zelo nizke. V primerjavi z navidezno podobnimi opcijami je poraba električne energije bistveno nižja. Zagotovo boste navdušeni nad prihranki, ki vam jih bo zagotovila naša toplotna črpalka. Murska Sobota, Ljubljana in Maribor so le nekatera izmed mest, kjer smo že opravili montažo. Trenutno se naše toplotne črpalke zrak voda uporabljajo tudi v Murski Soboti in v več kot 15.000 preostalih domovih - v Ljubljani, Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in še po številnih drugih krajih. Tudi v vaš dom lahko že kmalu pripeljemo učinkovito rešitev za varčno in ekološko ogrevanje!

UGODNOSTI NAKUPA TOPLOTNIH ČRPALK TUDI ZA MURSKO SOBOTO


Tehnološko dovršene zunanje enote toplotne črpalke - Mitsubishi

Maribor je, kot že omenjeno, mesto, kjer poteka proizvodnja naših toplotnih črpalk zrak voda. Svojim strankam želimo zagotoviti, da bodo zares optimalno zadovoljne z delovanjem celotnega sistema. Tako vam ponujamo izredno kakovostne zunanje enote toplotne črpalke Mitsubishi - Zubadan idr. Pomagamo vam izbrati zunanjo enoto Mitsubishi, ki bo najprimernejša za izbrani model. Na enem mestu boste torej dobili resnično vse, kar potrebujete. V Mariboru in v drugih mestih po Sloveniji imamo vzpostavljeno mrežo monterjev in serviserjev, zato lokacija, kjer potrebujete vgradnjo, sploh ni težava, v zadnjem času pa smo to mrežo razširili celo v Avstrijo. Poleg neposredne prodaje končnim strankam sodelujemo z veleprodajnimi poslovnimi partnerji, pri katerih je mogoče prav tako kupiti naše proizvode.


Certifikati kakovosti in dolga garancijska doba

Podjetje Orca iz Maribora se lahko pohvali s številnimi certifikati, ki potrjujejo kakovost naših izdelkov. Med drugim smo leta 2016 pridobili certifikat odličnosti razreda AA. Ker smo prepričani v kakovost naših naprav, svojim strankam ob vgradnji ponujamo vse do 5 let garancije. Naše naprave dosegajo izjemno visoka grelna številna (COP), povsem primerljiva s tistimi pri najdražjih sistemih, ki za svoje delovanje izkoriščajo toplotno podtalnice ali zemlje.

toplotne črpalke Maribor, Murska Sobota, Ljubljana