Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke zrak voda: Maribor ali Ljubljana, pravi naslov je orcaenergy.eu

Toplotne črpalke Maribor: kraj, kamor se lahko odpravite po novo toplotno črpalko zrak voda. V podjetju Orca Energija d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Pri svojem delovanju, ki temelji predvsem na strokovnosti, kakovosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam, sledimo poslanstvu zniževanja stroškov ogrevanja in izboljšanja kvalitete življenja. Za vas proizvajamo visokokakovostne produkte, ki so v celoti proizvedeni v Sloveniji, in sicer iz skrbno izbranih in najbolj kvalitetnih materialov, ki so razpoložljivi na evropskem trgu. Svoje produkte ne prodajamo samo v Mariboru, toplotne črplake dobite tudi v Ljubljani in drugod po Sloveniji, našo kvaliteto so prepoznali tudi v tujini.

Toplotne črpalke zrak voda Maribor


Odlično organizirana servisna služba v Sloveniji

V Sloveniji imamo odlično organizirano mrežo monterjev in servisno službo, zato vam lahko toplotno črpalko montiramo tako v Mariboru in Ljubljani kot v ostalih mestih. S svojim poslovnim sodelovanjem pa smo uspeli to mrežo razširiti v Avstrijo. Vabimo vas, da nas obiščete na sedežu našega podjetja v Mariboru, kjer se nahaja tudi naša trgovina (Orca delovni čas je vsak delovnik od 8-ih do 17-ih). Pred obiskom v Mariboru pa si lahko našo ponudbo toplotnih črpalk zrak voda ogledate tudi na naši spletni strani orcaenergy.eu, kjer boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje. Prav tako smo dosegljivi tudi preko telefona, in sicer na telefonski številki 080 23 24, kjer lahko dobite tudi informacije o subvencijah Eko sklada za montažo toplotne črpalke.

ORCA ENERGIJA: KDO SMO TER KJE, KDAJ IN KAKO NAS NAJDETE


Kam po kakovostno toplotno črpalko zrak voda?

Kje dobiti visokotemperaturno ali nizkotemperaturno toplotno črpalko zrak voda v Mariboru? Izberete najboljšo toplotno črpalko za vaš dom. Pri tem vam lahko s strokovnimi nasveti pomagajo zaposleni v našem podjetju. Tudi če ste iz Ljubljane, in potrebujete kakovostno toplotno črpalko, vas vabimo, da nas obiščete. Pred tem pa si lahko našo ponudbo ogledate na našem spletnem mestu orcaenergy.eu. Tam boste našli vse informacije o naši ponudbi toplotnih črpalk. Svojim strankam nudimo izvedbo toplotne črpalke na ključ, kar pomeni, da poskrbimo za vse, od strokovne montaže pa vse do rednih servisov in vzdrževanja. Ob nakupu naših produktov vam ponujamo možnost montaže, ne glede na to iz katerega dela Slovenije prihaja stranka. Zato tudi če ste iz Ljubljane ali katerega drugega mesta v Sloveniji, ne skrbite. Prišli bomo k vam in poskrbeli za strokovno montažo in vzdrževanje. Prav vzdrževanje toplotne črpalke je ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo vaše toplotne črpalke.


Ponudba toplotnih črpalk

V naši ponudbi toplotnih črpalk v Mariboru boste našli visokotemperaturne toplotne črpalke, nizkotemperaturne toplotne črpalke in toplotne črpalke za večje objekte. Več informacij o njih si lahko preberete na naši spletni strani ali pa nas obiščete na sedežu podjetja Orca Energija d. o. o., Vodovodna 30c v Mariboru v delovnem času vsak delovnih od 8.00 do 17.00. Dosegljivi smo tudi preko telefonske številke 02 320 71 80 ali na elektronskem naslovu info@orcaenergy.eu.

toplotne črpalke Ljubljana (orcaenergy.eu)


Orca greje že več kot 15.000 domov v Sloveniji

Za naše toplotne črpalke se ne odločajo samo prebivalci Maribora, kjer je tudi sedež našega podjetja, temveč posamezniki in družine iz celotne Sloveniji (Ljubljana in ostala mesta). Smo eden vodilnih slovenskih proizvajalcev toplotnih črpalk, smo pa tudi distributer za druge varčne ogrevalne in hladilne sisteme, kot so klimatske naprave, infrardeči paneli, peletne peči in prezračevalni sistemi. Zavedamo se, da je nakup ogrevalnih ali hladilnih sistemov dolgoročna naložba, zato imamo desetletja brezhibnega delovanja v mislih od prvega načrta pa vse do končnega izdelka.Varnost vam zagotavljamo s podaljšano garancijo, izredno organizirano servisno mrežo ter s strokovnim pristopom k načrtovanju, izvedbi in servisu naših izdelkov. Vse od industrijskega oblikovanja do načrtovanja funkcionalnosti in krmiljenja vašega ogrevalnega sistema imamo v mislih vaše udobje in prijaznost do kupca in uporabnika. Toplotne črpalke za Ljubljano, Maribor, Koper in ostala slovenska mesta.