Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke cenik ne definira dovolj - na izbiro vpliva tudi servis

Toplotne črpalke cenik ne opredeljuje dovolj, da bi se samo na podlagi cenika odločili za določeno toplotno črpalko, saj so pomembni tudi obratovalni stroški in cenik servisa, ki mora biti za optimalno delovanje reden. Če ste našli ustrezno toplotno črpalko, ki vam ustreza glede na njeno zmogljivost (grelna moč (kW), ogrevalno površino, COP, izhodno temperaturo in minimalno oz maximalno območje njenega delovanja, je poleg njenega cenika pomemben tudi cenik poprodajnih storitev, npr.: rednega servisiranja in seveda tudi dostopnost, odzivnost in strokovnost podporne službe v primeru okvare.

cenik servisa toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan


Servis toplotne črpalke - cenik, garancija, način naročanja in odzivnost

Naši kupci za nakupom pridobijo pogodbeno garancijo, katero lahko s pridobljenim kuponom ob nakupu katerekoli naše toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan, kamina, prezračevalnega sistema ali klimatske naprave podaljšajo za dodana 3 leta, če ga registrirajo najkasneje v 30ih dneh od nakupa. Na tak način bodo lahko uveljavljali 5 letno garancijo, ki vključuje reden servis toplotnih črpalk in hitro in strokovno popravilo v primeru okvare. Ker imamo ekipo visoko usposobljenih strokovnjakov, lahko na naši spletni strani preko kontaktnega obrazca naročite reden servis tudi za vse kamine, prezračevalne sisteme ali klimatske naprave. S podatki o napravi, kot so datum nakupa, prodajalec, monter, datum montaže, tip naprave in serijska številka, bomo lahko zagotovili ustrezno storitev. V naši široki mreži visoko usposobljenih strokovnjakov, bomo na podlagi teh podatkov izbrali tistega, ki je strokovno najbolj usposobljen za popravilo vaše naprave, ne glede na to ali je to kamin, prezračevalni sistem, klimatska naprava, toplotna črpalka zrak zrak, toplotna črpalka zemlja-voda oz kateri koli prezračevalni sistem ali klimatska naprava. Cenik popravila toplotne črpalke zemlja voda je seveda odvisen od časa in od popravljenih oz zamenjanih elementov z novimi.

Orca toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan - cenik in kvaliteta

Vas zanima cenik za Ecodan in Zubadan zunanje enote? Ne ozirajte se le na ceno. Ker se zavedamo kako pomembna je kakovost, zanesljivost, varnost in cenik, smo s pomočjo najboljših strokovnjakov s področja ogrevanja zasnovali tako proizvodnjo ogrevalnih in hladilnih sistemov, ki je zahvaljujoč napredni tehnologiji in natančni izvedbi najučinkovitejša in ne dopušča napak. Naše vrhunske toplotne črpalke Orca so izdelane iz najboljših materialov, ki so dobavljivi na evropskem trgu in v kombinaciji z najboljšimi zunanjimi enotami, med katere definitivno spadajo tudi Mitsubishi Ecodan in Zubadan. Liniji zunanjih enot Ecodan in Zubadan podjetja Mitsubishi Electric imata povečan obseg kroženja hladilne tekočine skozi zunanjo enoto, zato dosegata visoko energetsko učinkovitost, katera je v kombinaciji z notranjo enoto ORCA primerljiva celo s toplotno črpalko zemlja-voda, seveda s pomembno razliko - bistveno nižjim cenikom in odličnim servisom toplotnih črpalk.

cenik toplotne črpalke zemlja-voda

Spodbujanje uporabe visoko učinkovitih naprav in zmanjšanje emisij CO2

Da je čisto okolje, zmanjševanje emisij CO2 in zmanjševanje stroškov gospodinjstev naš skupen cilj, dokazuje tudi ERP direktiva, katere spodbuja uporabo naprav z visoko energetsko učinkovitostjo in zmanjšanje emisij CO2, vključno z zmanjšanjem porabe električne energije . Dokumenti, kot je Direktiva, vplivajo na pojav čedalje bolj pogostega in spodbudnega subvencioniranja tovrstnih visoko energetsko učinkovitih toplotnih črpalk z manjšo porabo energije. Energetska neodvisnost je naša skupna prihodnost in cilj skupnih prizadevanj, tako lokalno in državno pristojnih, javnih in zasebnih organov, institucij, skupnosti in podjetij, kot tudi posameznikov.

PREVERITE CENIK TOPLOTNIH ČRPALK ZEMLJA-VODA


Kakovost, strokovnost, zanesljivost in dostopnost vsem

Zaradi same narave investicije v toplotno črpalko, ne glede na njeno vrsto (zrak- zemlja-voda) je pomembno, da imamo v mislih brezhibno delovanje od prvega načrta in ne le do vgradnje oz montaže, temveč tudi desetletja po nakupu investicije - seveda, po dosegljivem ceniku toplotnih črpalk za vse naše stranke. Iz tega razloga, je kakovost naš brezkompromisen pogoj, tako pri izboru materialov in sklopov, v naši proizvodnji, kot tudi pri izvajalcih storitve montaže oz rednega servisa. S primernim cenikom, kakovostnim izdelkom, strokovnim pristopom in podaljšano garancijo zagotavljamo varnost naših strank in uresničujemo svoje poslanstvo zniževanja stroškov ogrevanja in izboljšanja kvalitete življenja vsem.