Pošlji povpraševanje

Podaljševanje las z naravnimi in sintetičnimi podaljški

Podaljševanje las

Ena izmed pomembnih lastnosti las je ta, da nenehno rastejo, zato lahko z vztrajnim čakanjem v nekaj letih iz kratkih zrastejo dolgi lasje. A če ste se naveličali kratke pričeske in bi radi hitro spremenili svoj videz, vam priporočamo podaljševanje las. Privoščite si postopek, ki je bil včasih rezerviran samo za zvezde. Ste se kdaj vprašali, zakaj imajo zvezdnice vedno tako lepe, dolge in goste lase? Ker so to v večini primerov lasni podaljški. Če bi tudi vi radi čudovite goste lase, ne da bi vam bilo treba čakati nanje, se odločite za podaljševanje las. Cena je odvisna od vrste podaljškov in njihove količine, vsekakor pa glede na učinek, ki ga dosežemo, zelo ugodna.

MODNO DOVRŠENI LASNI PODALJŠKI

Začasno podaljševanje las

Lasni podaljškiLasni podaljški so različnih vrst, odvisno od tega, ali ste se odločili za trajno ali le začasno podaljševanje las. Tudi pri zadnjem imamo več možnosti. Podaljške lahko uporabite le za polepšanje pričeske za en večer, kar je namenjeno na primer za poročne pričeske, za maturantske plese ali podobne prireditve. Podaljški se pripnejo na naravne lase, zato jih lahko večkrat uporabite, pripenjanje pa traja okrog 30 minut. Lahko pa za začasno podaljševanje las uporabimo spajalno tekočine. Takšni podaljški zdržijo od enega do treh pranj, odstranimo jih s posebno odstranjevalno tekočino, nameščanje pa traja približno eno uro. Tudi te lahko uporabite večkrat. Podaljški so lahko iz naravnih ali sintetičnih las.

Trajni lasni podaljški

Če želite trajnejšo spremembo, se lahko odločite za trajno podaljševanje las. Cena je seveda nekoliko višja, kot pri začasnih podaljških, a tudi učinek je bistveno daljši. Podaljševanje, ki se izvaja v frizerskem salonu, traja do tri ure, saj gre za izjemno natančen postopek. Za nego potrebujete poseben šampon in krtačo, navadno pa zdržijo okrog tri mesece. Tudi odstranjevanje se opravi v našem salonu. Na izbiro imamo izjemno kakovostne podaljške, vsak naš frizer pa je usposobljen za svetovanje pri izbiri ustrezne barve in dolžine.