Pošlji povpraševanje

Oprema za pedikuro je pri nas tudi edinstvena

Oprema za pedikuro je zelo pomembna, saj je profesionalna pedikura mogoča samo s profesionalno opremo za pedikuro. Kaj je pedikura? Profesionalna pedikura je zdravljenje suhe in razpokane kože na podplatih, ki prehitro postane groba in trda. Poleg tega preveč rado prihaja tudi do otiščancev oziroma kurjih očes in glivic. Da bi odpravili vse te tegobe in nevšečnosti, je potrebna redna nega nog. Seveda je potrebna tudi posebna oprema za pedikuro, ki je nepogrešljiva pri vsakem izvajalcu profesionalne pedikure. Odgovor na vprašanje, kaj je pedikura, pa je lahko tudi bolj obširen. Klasična pedikura pomeni osnovno nego nog in stopal in večina ljudi bo s svojim odgovorom na vprašanje, kaj je pedikura, mislila predvsem na to obliko pedikure. V salonih Lassane v Ljubljani pa izvajamo medicinsko pedikuro, ki je edina prava profesionalna pedikura in pri kateri gre za zdravljenje tegob, ki nastanejo na stopalih in lahko v primeru, če jih zanemarimo, vodijo v resne zdravstvene težave. Naši pedikerji pa bodo seveda poskrbeli tudi za profesionalno izdelavo nohtov oziroma najmodernejše podaljševanje nohtov z gelom.

Oprema za pedikuroOprema za pedikuro mora biti vrhunska za dober rezultat

V podjetju Lassana, ki izvaja medicinsko pedikuro v Ljubljani, skrbimo za to, da nam je na voljo le najboljša oprema za pedikuro. Naše vzmetne sponke, s pomočjo katerih bijemo boj proti vraščenim nohtom, so denimo edinstvene. Gre za sponke, ki jih izdelujemo individualno za vsak noht posebej in se odlikujejo po svoji veliki učinkovitosti in eleganci. Ne le, da se zavedamo, kaj je odlična pedikura, ampak skrbimo tudi za to, da naše stranke na nogah ohranijo čudovit izgled tudi v fazi zdravljenja s pomočjo medicinske oziroma profesionalne pedikure.

Pri nas vemo, kaj je izvrstna pedikura, zato smo najboljši

Naj bo medicinska ali klasična pedikura, pri nas se našim strankam posvetimo z zavzetostjo in strokovno. To nam omogoča najboljša oprema za pedikuro in vrhunsko znanje naših pedikerjev. Če imate tudi vi težave s stopali, vas toplo vabimo, da se oglasite v naših salonih.