Pošlji povpraševanje

Nekirurški lifting obraza: pomlajevanje in glajenje gub za lepši videz vašega obraza


Staranje je del življenja in nihče od nas se mu ne more izogniti. Lahko pa poskrbimo, da bo naša koža vedno sveža, zdrava in mlada. V podjetju Lassana d. o. o. se zavedamo, kako pomembno je, da se človek v svoji koži počuti dobro in prijetno, zato smo se odločili, da poleg naše primarne dejavnosti frizerstva, našo ponudbo storitev razširimo z liftingom obraza. Družba od posameznikov zahteva nič manj kot popolnost in lep videz, vendar pa hiter ritem življenja in stres puščata, predvsem na našem obrazu, vidne sledi. Če so se včasih za naravni lifting obraza odločali le redki, je to danes popolnoma drugače. Vse več žensk, pa tudi moških, želi poskrbeti za lepši videz obraza. V našemu salonu izvajamo dve pomlajevalni nekirurški metodi: mikro-igelno mezoterapijo in lasersko fotopomlajevanje. Naravni lifting obraza ni več tabu. V salonu Lassana bomo poskrbeli za popolnoma naraven, neboleč nekirurški liftin obraza, ki bo na vaš obraz zopet pričaral nasmeh.

Naravni lifting obraza
Naravni mini lifting obraza s pomočjo ELOS tehnologije: varna metoda pomlajevanja


V salonu Lassana izvajamo nekirurški lifting obraza in kože s pomočjo ELOS tehnologije. Ta kombinira radio frekvenčno in optično energijo, ki spodbuja nastajanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu kože. Z nekirurškim liftingom obraza bomo vašo kožo na popolnoma varen način učinkovito osvežili oziroma obnovili. Vaša koža na obrazu bo bolj prožna, gube pa bodo izginile. Sam postopek tega naravnega, nekirurškega mini liftinga traja manj kot eno uro, stranskih učinkov pa, poleg rahlo pordele kože, skoraj ni. Podoben učinek dosežemo tudi z napravo SHAPE, s katero s pomočjo radiofrekvence prav tako dosegamo izredno dobre rezultate.

Nekirurški lifting obraza

Za učinkovit lifting obraza ni več potrebna operacija - naravni lifting za vsakogar


Če torej razmišljate o liftingu obraza, a ne želite pod nož, potem nas pokličite in se naročite na posvetovanje in nekirurški lifting obraza. Mini lifting obraza vam bo vzel zelo malo časa, vi pa se boste zagotovo počutili bolje.

POMLAJEVANJE KOŽE

MEZOTERAPIJA OBRAZA