Pošlji povpraševanje

Nega las

Nega lasNego las v frizerskih salonih Lassana opravljajo strokovnjaki, ki imajo na svojem področju številne izkušnje. Ob tem se zavedamo, da se lahko še zmeraj naučimo kaj novega, zato se udeležujemo tudi izobraževanj in seminarjev doma in v tujini ter tako še dodatno bogatimo svoje znanje. V okviru nege las vam nudimo profesionalno klasično in modno striženje, podaljševanje las, trajnostno kodranje las, oblikovanje vseh vrst priložnostnih pričesk, lahko se odločite za niansiranje ali barvanje las s kakovostnimi barvami, nudimo pa tudi globinsko nego las, zdravilne maske za lase ter celostno nego lasišča. Pri negi las zmeraj upoštevamo kakovost in strukturo vaših las, tako da tudi kar najbolje skrbimo za zdravje vašega lasišča.

VABLJENI V SALON LASSANA

Nega las vam je na voljo v naših frizerskih salonih ali po želji v udobju vašega doma.

Nega lasiščaNega lasišča

Nega lasišča zahteva veliko pozornosti, saj pomeni osnovo za zdrave in lepe lase. Priporočamo šampone, ki so prilagojeni pH vrednosti las, ter nežne balzame, ki nudijo še dodatno nego las in lasišča. V sklop nege lasišča spadajo tudi negovalne maske za lase, v salonih Lassana pa vam nudimo tudi masažo lasišča, ki je prilagojena vašim lasem in lasišču. Rezultati nege lasišča z masažo so vidni takoj.

Med dolgoročne učinke masaže pa spadajo:

  • izboljšanje krvnega obtoka, kar pomaga pri težavah s kroničnim glavobolom,
  • preprečevanje izpadanja las,
  • nega lasišča z masažo tudi pospeši in spodbudi rasti novih las, jih okrepi ter
  • učinkuje pri prhljaju.

Globinska nega las za sijoče lase

V frizerskih salonih Lassana vam nudimo tudi globinsko nego las s priznanimi lasnimi kozmetikami za sijoče in bujne lase ter zdravo lasišče. Zdravi in sijoči lasje so želja vsake ženske, vendar se večina spopada z vsaj eno težavo, ki je posledica večletnega oblikovanja in barvanja las. Če so vaši lasje poškodovani, suhi, tanki, brez sijaja ali če opažate cepljenje konic, je morda čas za profesionalno globinsko nego las v usposobljenem salonu. Globinska nega las v salonih Lassana vključuje samo priznane in visokokvalitetne blagovne znamke, ki vašim lasem ponovno podarijo lesk in globino ter odpravijo strukturne poškodbe las. Preden se odločite posloviti od svojega dolgega naglavnega okrasja in lase kar ostriči, priporočamo tretma globinske nege las, s katerim vam lahko povrnemo zdravje in sijaj, tako las kot lasišča.

Globinska nega las

Maska za lase

Maska za lase pomeni globinsko nego las in lasišča in je primerna za že poškodovane lase, učinkovita pa je tudi kot preventiva. Za še večjo učinkovitost pa predlagamo obisk frizerskega salona Lassana, kjer bomo z vrhunsko lasno kozmetiko poskrbeli za globinsko nego las in lasišča.

Lassana d.d. | Nega las, nega lasišča, maska za lase, globinska nega las - povezave do naše spletne strani: