Pošlji povpraševanje

Modne ženske dolge in kratke pričeske za vse priložnosti, tudi svečane


Naša misija so modne pričeske in atraktivne pričeske, dolge, kratke, svečane, ženske pričeske in moške. Zgodovina podjetja Lassana d. d. sega dolgo nazaj, vedno pa se trudimo, da našim strankam omogočimo kvalitetne in estetske storitve na področju frizerstva. Našo ponudbo smo obogatili z dodatnimi storitvami, kot so pedikura in manukura, brivstvo, ličenje, pomlajevanje, oblikovanje telesa, depilacija itd. Naša glavna in najbolj prepoznavna dejavnost pa je frizerstvo. Že vrsto let se trudimo, da smo vedno v koraku s časom in da vam ponudimo moderne pričeske, ki bodo kvalitetno in estetsko dovršene.

Modne kratke ženske pričeske po svetovnih trendih

Modne pričeske (kratke frizure)V podjetju Lassana vedno prisluhnemo svojim strankam, glede njihovih želja. Ne glede na to, za kakšno priložnost potrebujete moderno pričesko, za maturantski ples, poroko ali katerokoli drugo svečano priložnost, modna pričeska, ki jo boste dobili pri nas, vam bo zagotovo privabila nasmeh na obraz in vas okrepila s samozavestjo. Svetovni modni trendi narekujejo ekstravagantne modne dolge in modne kratke pričeske, vendar vam lahko naredimo tudi povsem klasično pričesko. Modne ženske kratke pričeske so v Sloveniji v zadnjih letih postale sinonim za modernost, mladost, urbano modo, trend, zato se vse več žensk odloča za modno kratko frizuro. Prav tako pa bomo strokovno poskrbeli za vaše dolge lase ali vam napravili svečano modno kratko pričesko.

VEČ O MOŠKEM STRIŽENJU

Strokovno svetovanje o modnih in svečanih pričeskah ter ostala ponudba storitev

Poleg klasičnih frizerskih storitev vam v podjetju Lassana ponujamo tudi strokovno svetovanje o modnih svečanih pričeskah, ličenje in druge storitve. Trudimo se, da vam ponudimo le najbolj kvalitetne storitve z najbolj kvalitetnimi preparati. Če ste naveličani svoje stare in dolgočasne pričeske, obiščite naše salone v Ljubljani in poskrbeli bomo, da boste tudi vi imeli zavidljivo lepo modno pričesko. Prepričani smo, da bomo z našim strokovnim znanjem na področju ženskega in moškega frizerstva ter modnih pričesk zadovoljili tudi najbolj zahtevne stranke.

ženske pričeske (moderne frizure)