Pošlji povpraševanje

Popolnoma varen in neboleč naravni nekirurški lifting obraza

Naravni lifting obraza

V podjetju Lassana d. d. vam poleg frizerstva, ki je naša primarna dejavnost, ponujamo tudi veliko ostalih storitev, med njimi tudi naravni, nekirurški lifting obraza po zares ugodni ceni. Ker je v modernem svetu postalo zelo pomembo, kako izgledamo, staranju pa se žal noben od nas ne more izogniti, smo za vas pripravili učinkovite in naravne, popolnoma neškodljive metode, s katerimi boste kožo vidno zgladili in pomladili. V našemu salonu vam ponujamo naravni nekirurški lifting obraza oziroma kože.


Metode nekirurškega liftinga obraza za zdravo in mladostno kožo


Naravni lifting obraza izvajamo s pomočjo ELOS tehnologije, ki deluje tako, da kombinira radio frekvenčno in optično energijo, kar spodbudi nastajanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu vaše kože. Gre za popolnoma varen in učinkovit naravni lifting obraza, za katerega boste plačali majhno ceno, dobili pa veliko. Povrnite svoji koži mladosten videz in svež izgled z nekirurškim, naravnim liftingom obraza. Vaša koža po tem mini liftingu obraza postala bolj prožna in gube bodo manj vidne oziroma zglajene. Sam postopek naravnega liftinga obraza je hiter, traja manj kot eno uro. Poleg obraza pa lahko na enak način poskrbite tudi za kožo na vaših rokah in vratu.

PREVERITE TUDI LIČENJE OBRAZA


nekirurški lifting obrazaOstale metode za naravni mini lifting obraza po konkurenčnih cenah


Poleg ELOS tehnologije pa podobne rezultate dosežemo tudi z napravo SHAPE s pomočjo radio frekvence. Nekirurški lifting obraza zagotavlja odlične rezultate, zato ne odlašajte in se tudi vi naročite za naravni mini lifting obraza in se vidno pomladite. Eden od postopkov nekirurškega liftinga obraza je mikroigelna mezoterapija. Z vnosom koristnih snovi v vašo kožo, s pomočjo igel, odstranimo gube in vaši koži povrnemo zdrav in mladosten videz. Tudi ta postopek je popolnoma varen in skoraj neboleč. Vse vrste naravnih terapij za lifting obraza so na voljo po konkurenčnih cenah. Oglejte si naš cenik in se sami prepričajte o ceni liftinga obraza. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: https://www.lassana.si/slo/lassana-magazin/22-nasveti/84-kaj-je-lifting-obraza